Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Praslin

Topp » Seychellene » Praslin
Klikk på bildet for å se neste
  Anse Lazio Beach på Praslin er kåret til en av verdens beste strender Neste 
Praslin

Vakre Praslin er perfekt for bryllupsreisen

Praslin er Seychellenes nest største øy, og en av de største turistdestinasjoene. På tross av dette er øya relativt urørt, med store frodige skoger og dusinvis med kritthvite strender. Den mest kjente stranden heter Anse Lazio.

På Praslin finnes omtrent 35 hoteller. Da er det lett å forstå at man enkelt kan finne sin helt private strand, og her ligger de som perler på en snor. Det er mange hoteller som låner ut sykler, og det er en fin måte å oppdage områdene utenfor hotellene på. Badepausene kommer naturlig underveis. Husk snorkleutstyr, da vannet er krystallklart og livet under overflaten er fargerikt og spennende.

Fra Praslin tar du deg enkelt over til La Digue, og til hovedøya Mahe går det mang daglige fly, og flyturen tar kun 12 minutter.


» Kart over Praslin
Anse Lazio Beach på Praslin er kåret til en av verdens beste strender De velkjente granittsteinene som stikker opp fra havet finnes også på Praslin Fuglelivet er rikt på Praslin og spesielt i Vallée de Mai Nature Reserve. Her en Seychelles Black Bulbul Bilder fra sørenden av Anse Lazio Beach
Praslin har mange strender i toppklassen. Det beste er at de ikke er overbefolket Vallée de Mai Nature Reserve er nasjonalpark på Praslin og populært blant turister Det er gode muligheter for golf på Praslin. Her fra Le Muria golf course (18 hull) Oversiktsbilde fra høyden på Praslin. I bakgrunnen ses La Digue Island