Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Las Palmas

Topp »  » Gran Canaria » Las Palmas
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Las Palmas
Du kan reise til Las Palmas og sole deg på en deilig sandstrand, shoppe til kredittkortene blir varme, eller danse deg gjennom natten i et døgnåpent Las Palmas.

Las Palmas er provinshovedstaden på Grand Canaria, og er et meget populært reisemål for frosne nordboere. Las Palmas har faktisk en kunstig strand kalt Las Canteras. Denne fantastiske stranden på Las Palmas er hele 4 kilometer lang og er kjent for å være veldig ren. Ovenfor stranden er det en megt fin promenade som du kan bruke til å gå eller jogge dersom du er i det sporty hjørnet når du besøker Las Palmas. Skulle du derimot ønske å slappe mer av i skyggen med en deilig iskald øl så er det på ingen måte manko på restauranter og barer i livlige Las Palmas.

Shoppingsmulighetene på Las Palmas er de beste på Kanariøyene. Spesielt rundt gågaten Triana finner du mange mange spennende butikker. Ta gjerne en tur til kjøpesenteret El Corte Ingles på Las Palmas, som har et veldig bra utvalg i moteklær. Las Palmas er faktisk kjent for å tilby gode varer til en billig penge.

Las Palmas våkner virkelig til liv etter mørkets frembrudd. Spesielt i området rundt stranden i Las Palmas vil du merke en høy partyfaktor. Her finner en ikke bare unge festløver, men også mer voksne folk som ønsker å teste dansefoten. Skulle du befinne deg i Las Palmas i februar får du oppleve det store Karnevalet i byen. Det forvandler hele Las Palmas til en festplass. Kle deg opp og bli med!

Været på Las Palmas og Kanariøyene er en klasse for seg selv. Gjennomsnittstemperaturen og antall soltimer er helt unikt i følge amerikanske Travel Publications.

Den gamle bydelen Barrio de Vegueta på Las Palmas er veldig koselig. Her kan en ta en tur om du vil oppleve et område som ikke er så preget av turismen som resten av Las Palmas. De historiske bygningene ligger her, smale koselige gater og vakre murhus fra kolonitiden i Las Palmas. Katedralen Santa Ana er vel verdt et besøk om du er i Las Palmas. Santa Ana ligger midt i Vegueta og er lett å få øye på. Rett ved katedralen finner du Las Palmas mest fotograferte skulpturer, bronsehundene. Disse bør du ta en titt på. Columbus museet ligger også i Las Palmas, i en bygning fra 1400 tallet. Videre så anbefales en tur til Perez - Galdos - teatret. Det er også et flott bygg i Las Palmas, som har nydelige buevinduer.

Las Palmas er en by som bør oppleves om en ønsker å kombinere byliv med strandliv. I dag er det mange billige flybilletter og charterturer til Las Palmas, så det er bare å reise.


» Kart over Las Palmas
Bilder fra Las Palmas Bilder fra Las Palmas Bilder fra Las Palmas Bilder fra Las Palmas
Bilder fra Las Palmas Bilder fra Las Palmas Bilder fra Las Palmas Bilder fra Las Palmas
Bilder fra Las Palmas Bilder fra Las Palmas Bilder fra Las Palmas Playa de las Canteras
Playa de las Canteras Ved Pargue de Santa Catalina Pargue de Santa Catalina Playa de las Canteras
Playa de las Canteras Auditorio Alfredo Kraus Auditorio Alfredo Kraus Hundestaruene er til minne om myten om opprinnelsen til øyas navn.