Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Bangkok

Topp »  »  » Bangkok
Klikk på bildet for å se neste
  Suthat Temple i Bangkok Neste 
Bangkok
Smilets land Thailand er et favorittreisemål og kan tilby alt fra storbyliv og business i Bangkok til trekking i fjellene i nord, eller bad, sol og avslapping lenger sør.

Bangkok er inngangsporten til smilets land Thailand. Dette er et feriereisemål for stadig flere av oss. Det er mange billige flybilletter til Bangkok som er et fint utgangspunkt for videre reising rundt i dette vakre landet enten det er med fly, buss eller tog.

Det er rimelig å leve i Thailand enten det gjelder hotellovernatting, mat og drikke både i Bangkok eller på et av de deilige ferieparadisene som Koh Samui, Phuket eller Krabi. Dette er kjente og kjære reisemål og man kommer seg enkelt dit fra Bangkok.

Det er mange som reiser til Bangkok for innkjøp av tekstiler, brukskunst, sko og klær, det er meget rimelig og utvalget er enormt. I Bangkok og Thailand forøvrig flommer det over av kopimerkevarer å få kjøpt til en billig penge. Har man ønske om en ny fin dress eller kjole kan man i Bangkok oppsøke skreddere som syr et antrekk på dagen om man vil.

Det er stadig flere som kjøper seg et bosted i Bangkok eller andre områder i Thailand. Det er ennå mulig å gjøre et skikkelig boligkupp enten det gjelder en leilighet i Bangkok eller annet sted i Thailand. Sol, varme, bading, avslappende dager, smilende vennlige og gjestfrie mennesker er noe av det man forbinder med Bangkok og Thailand.

Hvis man ennå ikke har besøkt dette vakre landet med de hyggelige, vennlige og gjestfrie menneskene er det snart på tide å reise til Bangkok.

Suthat Temple i Bangkok Wat Arun Tempel ligger majestetisk langs elven Grand Palace i front. Bangkok skyline i bakgrunnen Tuk Tuk er et vanlig syn i trafikken i Bangkok
Grand Palace er en av de mest besøkte turistattraksjonene i Bangkok Shopping er must i Bangkok I Bangkoks templer finner man alle slags buddha statuer. Ofte i gull. Et av flere buddhist tempel i Bangkok
Sanphet Prasat Throne Hall at Ancient City Bangkok International Airport er en supermoderne flyplass Golden Lion fra en av de mange templene i Bangkok Utsikt fra Peninsula Hotel Bangkok
Fra innsiden av Grand Palace Millennium Hilton Bangkok Hotel ligger helt nede ved elven Dagstur til det flytende markedet Damnoen Saduak er eksotisk BTS Skytrain er ofte den enkleste måten å bevege seg rundt i Bangkok