Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Klong Muang

Topp » Thailand » Syd-Thailand » Krabi » Klong Muang
Klikk på bildet for å se neste
  Candle light dinner på Tubkaek Beach Neste 
Klong Muang

- Krabi's luksushoteller, eksotiske strender og mindre stress

20 minutter vest for Ao Nang ligger attraktive Klong Muang Beach (eller Klong Moung Beach) og Tup Kaek Beach. Hovedsaklig er det hoteller i den høyere prisklassen som har etablert seg i dette fredlige området.

På grunn av sin vestlige beliggenhet så har Klong Muang en fantastisk utsikt til solnedgangen. Det finnes et fåtall butikker og lokale restauranter i området, men de mange luksushotellene kan tilby mat av ypperste kvalitet. I Klong Muang finner man heller ikke mange barer og nattklubber. Ønsker du litt mer liv så kan du enkelt ta deg inn til Ao Nang med taxi.

Flere topphoteller på Tripadvisor ligger ved Klong Muang Beach og Tup Kaek Beach. Anyavee Tubkaek Beach Resort og The Tubkaak Krabi Boutique Resort bør nevnes.


» Kart over Klong Muang
Candle light dinner på Tubkaek Beach Tub Kaek Beach på en vanlig hverdag Mange flotte buffeer på luksushotellene i Klong Muang I bakgrunnen ser man fantastiske Hong Islands.
Et fristende fruktbord Siden Klong Muang vender mot vest er det noen vakre solnedganger Utsikt fra Tub Kaek Beach på en flott dag. Hong Islands i bakgrunnen Et flott rom på Anyavee Tubkaek Beach Resort