Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Krabi Islands

Topp » Thailand » Syd-Thailand » Krabi » Krabi Islands
Klikk på bildet for å se neste
  Poda Island har krystallklart vann og en av de beste strendene i Krabi Neste 
Krabi Islands

- blant Thailand's mest spennende øyopplevelser og kritthvite strender

Like utenfor Krabi ligger det en rekke eksotiske øyer som man bør få med seg under ferieoppholdet. Flere av øyene kan man skimte i horisonten fra Ao Nang. Størst interesse er det for øyene Poda Island, Chicken Island og Tub Island. Sammen med et besøk på Ao Railay utgjør de en veldig populær Four Islands utflukt fra Ao Nang. Den kan enten gjennomføres med speedbåt eller med de mer sjarmerende longtail båtene.

Poda Island ligger 25 minutter fra Ao Nang og er en av de typiske øyene med palmetrær og kalksteinklipper. Øya har kanskje den fineste stranden i hele Krabi og spennende korallrev for snorklere. Man finner både bar og restaurant på øya.

Chicken Island er øya med den karakteristiske fjellformasjonen som ligner på hodet til en kylling? Her er det en nydelig strand, restaurant og muligheter for snorkling. Ved lavvann dukker opp sandbanker som på en fascinerende måte lager en "bro" over til Tub Island. Bemerk at det kan være mye turister her i høysesongen.

Hong Island ligger noe lengre unna og er ofte en utflukt i seg selv. Den består av en rekke kalkstein øyer og noen utrolig flotte strender. For de som bor i Klong Muang (Tubkaek Beach) så er ikke Hong Island mer enn 20 minutter unna.

Poda Island har krystallklart vann og en av de beste strendene i Krabi Mellom Chicken Island og Tub Island kan man gå ved lavvann En av de vakre øyene man ser på Four Island utflukten Bilde fra Poda Island. I bakgrunnen skimter man fastlandet med Ao Nang og Ao Railay
Chicken Island med sitt karakteristiske Hver longtailbåt har sitt nummer og slik holder turistene orden på hvilken båt de tilhører Under utflukten passerer man flere grotter og kalksteinfjell Det kan være folksomt på Tub Island i høysesongen