Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Karon Beach

Topp » Thailand » Syd-Thailand » Phuket » Karon Beach
Klikk på bildet for å se neste
  Karon Beach er en stor og bred strand. Solsenger er lett tilgjengelige Neste 
Karon Beach

- populært og familievennlig skandinavisk område i Thailand

Midt i mellom Patong Beach og Kata Beach ligger Karon Beach. Den brede og lange stranden er populær blant skandinaviske turister, spesielt barnefamiler og par. Det finnes et fint korallrev som grenser til Kata Beach.

Selv om Karon Beach byr på mange restauranter og barer er stedet mindre hektisk enn Patong Beach. Karon Beach har flere skreddere, supermarked, apotek, mini-golf park og gode shopping muligheter. Mye er tilrettelagt for skandinavere så forvent å finne norsk/svenske menyer.

De fleste hoteller på Karon Beach ligger ikke på selve stranden, de ligger på andre siden av strandpromenaden. Derfor er den kritthvite stranden mindre befolket enn man skulle frykte. Perfekt for en liten spasertur i solnedgangen. Dog er det et enormt utvalg av hoteller og resorter som ligger på rekke og rad bak promenaden. Blant disse er Pacific Club Resort (ekstern lenke), Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa (ekstern lenke), CC Bloom's Hotel (ekstern lenke) og Sugar Palm Resort (ekstern lenke).

Karon Beach er en stor og bred strand. Solsenger er lett tilgjengelige Ingen hoteller finnes på selve stranden. I høysesong er dog stranden full av turister Mange skandinaviske par og familier bor ved Karon Beach Sanden er av topp kvalitet og sjøen er ganske rolig ved Karon Beach
Karon Beach ved kveldstid Kata Noi Beach ligger kun 10 minutter unna med taxi En typisk dag ved Karon Beach. Pent vær og rolig sjø Karon Temple (Wat Suwan Khiri Khet) ligger kun en halv kilometer fra Karon Beach

Karon, Phuket (Ving)