Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Kata Beach

Topp » Thailand » Syd-Thailand » Phuket » Kata Beach
Klikk på bildet for å se neste
  I forkant ser man Kata Noi Beach. Neste strand er Kata Yai Beach. I bakgrunnen skimter man Karon Beach Neste 
Kata Beach

- eksotiske strender, god mat fra Thailand og populært for barnefamilier

Litt sør for Karon Beach ligger to fantastiske strender, Kata Yai og Kata Noi. Strendene er adskilt av en stor klippe. Kata Yai, som ofte blir kalt Kata Beach, har 2 kilometer nydelig strand med hvit sand og palmetrær. En liten, eksotisk øy ligger inne i bukten og byr på bra snorkling. Stranden på Kata Noi er mindre og enda mer fantastisk. Det er en mer roligere atmosfære sammenliknet med Kata Yai.

Strendene på Kata Beach passer godt for barnefamilier. Stedet har en landsby feeling og strendene er trygge og barnevennlige, spesielt på Kata Noi. Det fins utmerkede restauranter og barer på begge strendene. Men nattelivet er langt fra like livlig som på Patong Beach.

Det beste hotell alternativet på Kata Beach er Kata Thani (ekstern lenke) og søsterhotellet The Shore Kata Thani (ekstern lenke). De ligger begge på Kata Noi. .

I forkant ser man Kata Noi Beach. Neste strand er Kata Yai Beach. I bakgrunnen skimter man Karon Beach Bilde over den praktfulle Kata Noi Beach På Kata Noi Beach ligger populære Kata Thani Resort En surfer i solnedgang på Kata Yai Beach
Bilde fra Kata Yai Beach Ko Pu er en liten øy som ligger like ved Kata Yai. Populært for snorkling Bilde fra Kata Noi Beach Kata Yai Beach sett fra åsen mellom de to Kata strendene