Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Port el Kantanoui

Topp » Tunisia » Port el Kantanoui
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Port el Kantanoui
I Port el Kantanoui, som ligger ca 5 km utenfor Sousse, er stemningen mer internasjonal. Her ligger alt innen bekvem gangavstand. Hele området er bygget opp etter modell av Port-Grimaud på den franske rivieraen.

Ved den vakre marinaen finner du mange caféer, isbarer og restauranter der du kan sitte og nyte noe godt å spise i et avslappet feriemiljø. Mange europeere med sine yachter har tilhold her i denne marinaen.

Du har et mangfold av ulike aktiviteter du kan delta på i dette området. Alt fra båtutflukter på store "piratskuter", til fisketurer og turer for å se delfiner. Flere hoteller og dykkersentre tilbyr dykkerkurs med sertifisering. De fleste av de større hotellene i Port el Kantanoui har et stort og variert fornøyelsestilbud med nattklubber og diskotek.

Det er et par attraksjoner du bør få med deg mens du er i området. Det historiske Karthago, grottene i Matmata og den hellige byen Kairouna er noen av dem. Fornøyelsesparken "Hannibal Park" og badelandet rett ved siden av vil sikkert gi minner både for liten og stor i familien

Bilder fra Port el Kantanoui Bilder fra Port el Kantanoui Bilder fra Port el Kantanoui Bilder fra Port el Kantanoui
Bilder fra Port el Kantanoui Bilder fra Port el Kantanoui Bilder fra Port el Kantanoui Bilder fra Port el Kantanoui