Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Berlin

Topp »  » Berlin
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Berlin
Berlin byr på et rikt liv innen vitenskap, politikk og kultur. Berlin har også veldig gode utvalg i museer, teatre, orkestre og operaer.

Berlin har innbyggere fra hele 180 nasjoner. Dette resulterer blandt annet i et veldig bra utvalg restauranter i Berlin, hvor du kan finne måltider fra alle verdenshjørner. Berlin er også veldig berømt for sine nattklubber og festivaler. Den internasjonale filmfestivalen i Berlin er veldig populær.

Berlin har hele 160 museer, så det er vanskelig å velge hvem en skal besøke. Berlins største museumskompleks ligger på Museumsinsel, som er en øy i Spreekanalen i sentrum av Berlin. Her finner du flere interessante museum i Berlin som Altes Museum, Neuses Museum og Bodemuseum. Disse viser samlinger fra antikken i Berlin. Judisches Museum Berlin ligger utenfor Museumsinsel, og viser tyskjødisk historie. Hit bør du også ta turen dersom du er i Berlin.

Berlin sitt varemerke er Brandenburger Tor, og er et veldig populært sted for turistene å ta bilder. Brandenburger Tor lå på grensen mellom Øst Berlin og Vest Berlin under den kalde krigen.

Berlin regnes som en veldig grønn by. Både på øst og vest i byen finnes store grønne områder, det samme gjelder inni selve Berlin. Det er mange hyggelige rekreasjonssteder for å få et lite pusterom fra storbyen. Her kan man ha piknik og skikkelig kose seg når man er i Berlin.

Utvalget av nattklubber og barer er veldig bra i Berlin. Om du ønsker å sitte på en bar i Berlin å kose deg med rolig musikk, eller danse på de mer hippe nattklubbene i Berlin så kan du det. Berlin er også kjent for sin årlige Love Parade. Lettkledde ungdommer i sine minimale antrekk fra hele Europa kommer årlig til Berlin for å svinge seg til tekno låter i en lang kjærlighetsparade. Berlin er en flott by å besøke året rundt, men ta gjerne turen under den årlige Love Paraden, da er det virkelig stor liv i Berlin.


» Kart over Berlin
Bilder fra Berlin Bilder fra Berlin Bilder fra Berlin Bilder fra Berlin
Bilder fra Berlin Bilder fra Berlin Bilder fra Berlin Bilder fra Berlin
Bilder fra Berlin Bilder fra Berlin Bilder fra Berlin Bilder fra Berlin

Checkpoint Charlie

Alternative aktiviteter