Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Dusseldorf

Topp »  » Dusseldorf
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Dusseldorf
Dusseldorf er et av Tysklands viktigste kunstsentre. Moderne Dusseldorf byr på et rikt kulturliv, med berømte operahus, flere teatre, museer med mer.

Den beste tiden å besøke Dusseldorf er nok på våren og sommeren, da været er mest stabilt. Du kan da kose deg på en av de mange utekafeene eller uterestaurantene i Dusseldorf.

Dusseldorf er en vakker by, men mest sjarm og hygge finner du i gamlebyen. Trange sjarmerende gater, gamle kirker, historiske puber, hippe barer og klubber, fantastisk god mat og mange spennende små butikker finner du i Dusseldorf sin gamleby. Ikke bli overrasket om du får servert øl selv om du ikke har bestilt det, enkelte ting tar man for gitt i Dusseldorf. Butikker og kjøpesentre finner du for øvrig ellers i Dusseldorf også. Det er veldig bra shoppingmuligheter, spesielt i den kjente Königsallee i Dusseldorf, som er av av de meste handlegatene i Europa. Innbyggerne i Dusselforf kaller den for øvrig bare for ” Kö”. Her ligger de mest eksklusive butikkene i Dusseldorf på rad å rekke. Ta gjerne turen til Rhinen tårnet i Dusseldorf. Det er hele 234 meter høyt, og du får en flott utsikt over hele Dusseldorf derifra. Her er også verdens største digitale klokke. Bymuseet i Dusseldorf bør besøkes. Dette moderne galleriet har blant annet en kolleksjon kunst som viser Dusseldorfs utvikling gjennom tidene. Du finner også moderne kunst her. Stadtische Kunsthalle i Dusseldorf er et museum av gammel og nyere kunst. Museet går over hele 3 etasjer i Dussedorf. Her finner du også flere flotte skulpturer.

Goethe Museum er vel verdt et besøk om du er i Dusseldorf også. Her finner du informasjon om Goethe`s liv og arbeid, presentert i hele 11 rom. Videre kan du gjerne ta turen til Heinrich-Heine-Institute i Dusselforf hvor du finner informasjon om Heinrich Heines arbeid.


» Kart over Dusseldorf
Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf
Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf Bilder fra Dusseldorf