Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Fort Lauderdale

Topp »  »  » Fort Lauderdale
Klikk på bildet for å se neste
  her er det gode badetemperaturer hele året Neste 
Fort Lauderdale
Floridas Fort Lauderdale kalles Amerikas Venezia på grunn av sine vannkanaler. Men Fort Lauderdale er en moderne by som byr på sol, bading, shopping og kulturelle severdigheter.

Fort Lauderdale ligger på østkysten av Florida, og har et fantastisk klima hele året. Det kan for øvrig bli noe varmt på sommeren, men med den deilige stranden i Fort Lauderdale, så går det helt fint. Fort Lauderdale er et noe mer fancy sted enn hva man finner ellers i USA. Her kler man seg pent mens man går langt strandpromenaden og nyter utsikten over stranden, eller koster deg på en av fortausrestaurantene i Fort Lauderdale. Ønsker du en aktiv ferie i Fort Lauderdale er det bare å spasere langt Atlantic Boulevard og Beach Boulevard, eller leie deg et par skøyter eller en sykkel. Du flyter for øvrig meget godt i det salte havet ved Fort Lauderdale, en skjønn opplevelse!

Klimaet i Fort Lauderdale er deilig året rundt. Men det anbefales ikke å dra når amerikanske college studenter har ”Spring break” sent i mars/ tidlig i april. Fort Lauderdale er kjent for å være et sted med høy fest faktor, men den uken kan det likevel blir for mye av det gode. Det er for øvrig ikke bare Fort Lauderdale du bør holde deg unna da. Det gjelder for de fleste byer i den solrike staten Florida. Unge, fulle og slitsomme collegestudenter fra store deler av Amerika oversvømmer Fort Lauderdale og Florida i de tider.

Fort Lauderdale kalles Amerikas Venezia på grunn av sine kanaler. Ved Riverwalk Park i Fort Lauderdale kan du kan en “Water Taxi” til flere spennende restauranter, utesteder, butikker, kjøpesentre osv. Eller du kan ta ”vanndrosjen” som en sightseeingtur for å se mer av fancy Fort Lauderdale.

Bonnet House i Fort Lauderdale bør du også besøke. Det er en vakker bygning hvor du blant annet finner nydelige blomster fra Florida og importerte tropiske planeter og flotte orkideer.

Dersom du først er Fort Lauderdale og Florida bør du ta turen vestover til Everglades. Her kan du bli med på en sump båt, som tar deg i fyr rykende fart på vann og på land. Krokodiller og skilpadder får du selvsagt se, bare hold fingrene unna vannet! Denne opplevelsen uten tvil verdt turen fra Fort Lauderdale.


» Kart over Fort Lauderdale
her er det gode badetemperaturer hele året Fort Lauderdale er kjent for luksuriøse boliger langs de mange kanalene Store yachter ligger på rekke og rad i marinaen Atlantic Boulevard er en lang strandpromenade
Fort Lauderdale by night Taxibåt på kanalene er en populær attraksjon Fort Lauderdale kalles ofte Amerikas Venezia Dagstur til sumpene i Everglades er en populær utflukt
Stå tidlig opp og få med deg soloppgangen fra stranden Stranden er barnevennlig og har finkornet sand Water Taxi er populært i Fort Lauderdale Fort Lauderdale har i mange år vært en Blue Wave-strand, et kvalitetsstempel for hygiene, renslighet og trygghet