Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Orlando

Topp »  »  » Orlando
Orlando
Orlando ligger i ”the sunshine state” Florida. Disneyworld, Universal Studios, Epcot, og Sea World utgjør noe av alt det fantastiske Orlando kan by på.

Orlando kalles av mange verdens underholdsningshovedstad, og er et veldig populært reisemål. Disneyworld er en av verdens største fornøyelsesparker som ligger i Orlando. Disneyworld består av flere temaparker, som Magic Kingdom, Epcot, Disney MGM Studios og Disney Animal Planet. Samt de to vannparkene: Blizzard Beach og Typhoon Lagoon, de anbefales veldig på en varm Orlando sommerdag. Orlando er en bra by å dra på familieferie til. Flere teater i Orlando er rettet mot barn. Til og med Orlando Ballet og Orlando Philharmonic Orchestra har program som faktisk er rettet både mot barn og voksne.

Videre så er Orlando Florida et veldig bra sted for golfentusiaster. Du finner de beste golfbaner rundt hele Orlando. Det er heller ingen fare for shopping interesserte å legge reisemålet til Orlando. Shoppingsentrene ligger ganske tett rundt Orlando by.

Hvorfor ikke unne deg en tur på SPA når du er i Orlando. Orlando har faktisk hele 16 SPA resorter. Etter en lang dag med masse opplevelser i Disneyworld er det en drøm å få massasje, hudpleie, pedicure og manicure i profesjonelle hender.

Det er mange spennende utendørsaktiviteter du kan gjøre i Orlando. Ta deg gjerne en tur i en luftballong for å se mer av Orlando ovenfra. Kajakk og padling er veldig populære aktiviteter. Utforsk også villmarkslivet ved en guidet tur utenfor Orlando for å se etter alligatorer. Vannaktiviteter er det masse av i varme solfylte Orlando, vannski, jetski, er noe av hva du kan gjøre. Orlando tilbyr uten tvil opplevelser for enhver smak.


» Kart over Orlando