Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Hanoi

Topp » Vietnam » Hanoi
Klikk på bildet for å se neste
  Ho Chi Minh Masoleum er et viktig monument i Hanoi Neste 
Hanoi

Hektiske og herlige Hanoi

Hanoi er hovedstad i Vietnam. Byen ligger i nord, og her vil du raskt merke at kommunismen har satt sine spor. Selv om Ho Chi Minh-byen kanskje er mer kjent, er det mange som mener at Hanoi har mer av det genuine og ekte Vietnam. Byen har også fått sin dose med kulturpreg fra den franske kolonitiden. Her finner du nudelbarer og gatekafeer med baguetter side om side.

Mange som reiser til Vietnam begynner sin rundreise med noen dager i Hanoi, før ferden gjerne går sørover til Da Nang, Nha Trang eller Phan Thiet.

Den kanskje mest populære utflukten fra Hanoi er til vakre Halong Bay, bukten med de karakteristiske kalksteinklippene som skyter opp fra vannet. Her tilbringer man gjerne en natt ombord i lugar på en tradisjonell båt.

Hanoi har i tillegg en rekke museer, monumenter og attraksjoner i selve byen som er verdt å få med seg.

Ho Chi Minh Masoleum er et viktig monument i Hanoi Å bli med på matkurs i Vietnam er lærerikt Hanoi Opera House ligger midt i byen Turtle Tower ligger midt i Hoan Kiem lake
Caves of Suprises er en av de mest populære grottene i Halong Bay Halong Bay er på FN�s verdensarvliste og er fantastisk flott Hilton Hanoi er fengslet hvor franskmennene satte inn vietnamesiske opprørere under kolonitiden Dukker som blir brukt på de populære dukketeatrene i Hanoi