Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Nha Trang

Topp » Vietnam » Nha Trang
Klikk på bildet for å se neste
  Utsikt over stranden i Nha Trang Neste 
Nha Trang

Sol, strand og scuba i Nha Trang

Badebyen Nha Trang er en perfekt måte å avslutte en reise i Vietnam på. Her strekker en flere kilometer lang strand seg langs med byen, og både luksusresorter og rimeligere hoteller ligger side om side. Byen er et populært reisemål for både asiatere og europere.

Foruten den gylne stranden finnes en rekke eksotiske øyer utenfor kysten som det er mulig å ta dagturer ut til. I motsatt retning - i innlandet er det også mye å se og oppleve hvis du skulle gå lei av strandliv etter noen dager. Hvis livet under vann lokker kan Nha Trang skimte med spennende dykkemuligheter.

Nha Trang er en pulserende by og en fin plass å legge siste del av Vietnam-reisen til. Etter en spennende og aktiv reise, kanskje fra Hanoi i nord til sør i landet, er det ingenting som er bedre enn å innta horisontalen på en solseng i Nha Trang og la timene seile avgårde.

Høysesongen i Nha Trang er fra desember til juni, og februar-mars er særlig solrikt og varmt. På høsten er været mer ustabilt og medbringer en del nedbør.


» Kart over Nha Trang
Utsikt over stranden i Nha Trang Taubanen fra Nha Trang og ut til Vinpearl er 3.3 kilometer lang Stranden i Nha Trang. Den høye bygningen i bakgrunnen er Sheraton hotel Brick Cham Towers i Nha Trang er verdt et besøk
Fornøyelsesparken Vinpearl ligger på en øy utenfor Nha Trang Litt utenfor Nha Trang finnes de berømte risåkrene i Vietnam Fargerike båter i Nha Trang Mange av hotellene har egne strandområder