Søk reise
10 på topp i sommer!

10 på topp i sommer!

Denne artikkelen har gått ut på dato.

I sommer er det badeferie rundt Middelhavet som gjelder. Jason Eckhoff, gründeren av restplass.no forteller deg hvilke reisemål som er mest populære på søkemotoren og hva som lokker nordmenn dit!

Mallorca er kke bare Jasons favoritt. I årtier har Mallorca vært Europas og fremfor alt kanskje skandinavenes ferieparadis. Hovedsaklig på grunn av lange innbydende sandstrender, god mat og det vakre landskapet som fortsatt har mange utforstyrrede områder. Trendy med Palma by som har en interesant historie, koselige tapasbarer, bra shopping og hyggelig gamleby. Mallorca passer for alle; barnefamilier, pensjonister, par og partylystne ungdommer. Prisene er veldig gode grunnet sterk konkurranse. Priser under 1000-lappen funnet på restplass.no i sommer. Har du ennå ikke vært på Mallorca er det reisemålet du velger i år, sier Jason.
I søket under har vi alle de topp 10 reisemålene rangert ut ifra billigste pris. Om du trykker på “velg” kommer du til et nytt søk hvor du kan legge inn datoer og hotellstandard som passer deg best.
Mallorca     netter     Se mer
Antalyabukten     netter     Se mer
Kreta     netter     Se mer
Rhodos     netter     Se mer
Korfu     netter     Se mer
Kroatia     netter     Se mer
Costa del Sol     netter     Se mer
Malta     netter     Se mer
Kos     netter     Se mer
Algarve     netter     Se mer

Antalyabukten Denne kystlinjen kalles Tyrkias Riviera, med rette. Taurus-fjellene ligger parallelt med kysten og danner et malerisk bakteppe på kystlinjen. Området byr på mange severdigheter, både når det gjelder historie og natur. Feriestedene ligger som perler på en snor, med Kemer i vest og Alanya i sørøst. Tilsammen har disse stedene noe for alle. Alt fra rimelige til luksuriøse hoteller, fantastiske strender, varmt og tørt klima, historiske steder, golf og flere andre aktiviteter. Blitt veldig populært blant nordmenn, ikke minst grunnet billig reise og rimelig opphold. Et søk på restplass.no gir priser fra ca 2100,- for en pakkereise i sommer.

Kreta Leter du etter et feriested hvor både liten og stor kan kose seg er Kreta det perfekte feriestedet. Langegrunne sandstrender skråner ut i et azurblått hav. Langs strendene er det ligger det små idylliske og sjø-nære små tavernaer, ofte er familiedrevet. Kreta er et “paradis” for de som liker fotturer og vil være litt sporty. Våren med full blomstring er virkelig et syn på disse traktene. Et søk på restplass.no gir uspesifierte pakkereiser fra 998,- men legg merke til at et 5-stjerners luksusopphold ikke koster mer enn ca 2500,- sier restplass-sjefen.

Rhodos  Er kanskje den mest allsidige øya i det greske øyriket og den 4. største i Hellas. Både barnefamilier, par og festglade ungdommer trives her, og det fins noe for alle uansett hvilke drømmer man har. Det er fine strender rundt hele øya og mange steder er det langgrundt og barnevennlig, først og fremst på østkysten. På Rhodos finner man sjarmerende landsbyer, fantastiske strender, og en flott natur. På vestkysten er ferielivet mer rolig og de beste strendene finner du langs østkysten. Fornøyelseslivet i Rhodos By kan bli hektisk i høysesongen. Kort sagt; noe for alle! Også her ikke så dyrt for 5-stjerners luksus.

Korfu fins det mange ulike aktiviteter å velge mellom, alt fra ulike vannaktiviteter til golf og fot- og sykkelturer tilbys. Korfu By har en herlig middelhavssjarm, her blandes stil og historie med den moderne verden på en fin måte. Ønsker du fornøyelsesliv og shopping, passer Korfu by perfekt.

Barcelona er Catalonias hovedstad, og er i dag et av Europas mest populære reisemål.. Perfekt å kombinere med storby og shopping med Sol og bad

Costa del Sol er kjent for de fine strendene, det behagelige klimaet, bra golfbaner og et bredt og bra fornøyelsesliv uansett hvilken by du velger å bo i på solkysten. Det andalusiske kjøkkenet er en opplevelse i seg selv, der olivenoljen og hvitløken har en viktig plass. Likeså de mange gode vinene

Malta Ligger midt i Middelhavet med sitt behagelige klima og krystallklare vann. På denne lille øya kan man oppleve utrolig mye og man finner nesten alt man kan drømme om på ferien, alt samlet på et lite område. Malta har kanskje Middelhavets beste dykkevann, både for snorkling og vanlig dykking. Det er meget gode muligheter for å ta dykkersertifikat her. På Malta finner du Middelhavets gastronomi, en blanding av Nouvelle Cuisine og syditaliensk kjøkken og som holder et meget bra prisnivå.

Kos er en grønn og frodig øy med vidunderlige strender, god mat, vennlige mennesker og koselige byer. Mer enn halve Kos er dekket av fantastiske sandstrender,

Algarvekysten Her er det ingen mangel på lekre sandstrender. De ligger der som perler på en snor av og til innrammet av små klippe- eller sandryggformasjoner. Dette er virkelig et eldorado for solhungrige nordeuropeere. Langs hele denne kyststrekningen ligger det små og litt større småbyer. Innenfor kyststripen ligger en fjellkjede som innland, hvor du kan ta deg sykkelturer og fotturer på trivelige og oppmerkede ruter. Algarve har selvfølgelig flere golfbaner. I tillegg er det et mylder av vann- og strandaktiviteter du kan delta på. Det portugisiske kjøkken er kjent for sine tradisjonelle fiske- og skalldyrmenyer som er både en nytelse for øyet og ganen.

GOD TUR!