Søk reise
Amisol Travel - Egypt

Amisol Travel - Egypt

AmiSol Travel (tidl. Pyramidene Reiser)har over 20 års erfaring i å arrangere pakkereiser til Sharm el Sheikh og Egypt. Denne erfaringen kommer våre gjester til gode.

Vi har håndplukkede bosteder for ulike behov. Felles for dem alle er at de er tilpasset et skandinavisk behov og kan i de fleste tilfeller bare bestilles gjennom Amisol.

APRILKUPP:

Sharm Reef har beliggenhet ved Ras Um Sid platået, sentralt i Hadabaområdet i Sharm el Sheikh. Dette er et veldig hyggelig hotell, hvor store deler av hotellområdet, basseng og rom ble renovert i 2010.

Hotellets strand ligger et lite stykke fra hotellet, derfor er det gratis busstransport hver halvtime mellom hotellet og stranden, turen tar ca. 5 min. Stort strandområde med flotte snorklemuligheter fra badebryggen. Bassengområdet er stort og fint med flere basseng, det er også et mindre basseng med roligere atmosfære.

Rett over veien for hotellet ligger El Mercado, et stort og fint kjøpesenter med internasjonale restaurantkjeder og butikker.

Hotellet kan bestilles uten måltider, med kun frokost, halvpensjon eller All Inclusive. All Inclusive og halvpensjon måltidene serveres i hotellets bufférestaurant. Stranden er bygget med trapper ned til havet og svømmedyktighet er anbefalt. Et hyggelig og svært populært hotell. Bestill eller les mer om hotellet her

I tabellen under har vi laget en oversikt over reiser med Amisol Travel. Trykk på “velg ” og du kan legge til avreisedato, hotell standard + mange flere kriterier som du måtte ønske

Reis til Egypt med Amisol Travel

Sharm el Sheik     netter     Se mer
Sharm el Sheik     netter     Se mer
Sharm el Sheik     netter     Se mer
Sharm el Sheik     netter     Se mer
Sharm el Sheik     netter     Se mer
Sharm el Sheik     netter     Se mer

Solnedgang - Sharm el Sheikh -Egypten - amisol

SHARM EL SHEIKH ET FANTASTISK FERIEPARADIS.

Mange nordmenn foretrekker Sharm el Sheiks varme og behagelige tørre ørkenklima, når de skal finne seg en plass i solen. I tillegg har du mulighet for å oppleve en undervannsverden, vakrere enn de fleste andre steder i verden.

Sharm el Sheikh har vakker beliggenhet på sydspissen av Sinaihalvøya i Egypt.Tidligere var Sharm el Sheikh en liten landsby bebodd av beduiner som levde av fiske og kameldrift. I løpet av få år har byen blitt et av verdens flotteste feriesteder. Her er ferien fylt med sol, krystallklart hav og nydelige strender. I Sharm el Sheikh har man også muligheten til å kombinere badeferie med helt spesielle historiske opplevelser.

Sharm el Sheikh kan tilby elegante hoteller i vakre omgivelser med avslappet atmosfære og vennlig service. Rødehavet er et utrolig undervannseventyr både om man velger å snorkle eller å dykke. Med en havtemperatur som aldri synker under 22 grader, fargerike fisker og koraller er Rødehavet kjent som et av verdens beste steder for snorkling og dykking. I hovedsentrum Naama Bay er det et godt utvalg av restauranter, hyggelige kafeer, shoppingsenter og basarer, barer og utesteder. Fra Sharm el Sheikh kan man reise på utflukter til historiske severdigheter som pyramidene i Kairo, Mosesfjellet og Nasjonalparken Ras Mohamed.

Sharm el Sheikh består av delene Nabq, Sharks Bay med Ras Nasrani, Naama Bay og Hadaba med Ras Um Sid.Naama Bay er hovedsentrum men det finnes også mindre sentrum i Nabq og shoppingsenter og underholdningssteder i Hadaba.

Aktiviteter

Sharm el Sheikh har et bredt aktivitetstilbud. Dykking er stort i Sharm el Sheikh og blant annet Colona Divers tilbyr introdykk, PADI dykkekurs og dykkedager. Snorklemulighetene er fantastiske og ved strendene tilbys også mange ulike vannsportaktiviteter som vannski, bananbåt og lignende. Svært mange av hotellene har tenninsbaner og treningsrom. Sharm el Sheikh har også flere badeland og spesielt det ene av disse er spektakulært bygget med mange attraksjoner for voksne og barn. Tur med firehjulet motorsykkel i ørkenen er svært poppulært og det finnes også go-cart bane. Hesteridning tilbys flere steder, den beste stallen har kanskje Mövenpick Hotel som tilbyr både turridning i ørkenen og på stranden. Golftilbudet i Sharm el Sheikh er godt med en flott 18-hulls golfbane. Sharm el Sheikh er en elegant og internasjonal ferieby med arabisk stemning.