Søk reise
Apollo - Hellas

Apollo - Hellas

Det var til den greske øyverdenen at Apollo sendte sine første gjester. Krystallklart vann og lange tavernakvelder – de fleste av oss har allerede stiftet bekjentskap med dette fantastiske landet. Og for deg som ikke har gjort det ennå, er det på høy tid!

Hellas er veldig spesielt for oss i Apollo. Da vi startet opp i Norge i 1999 hadde vi ikke annet enn Hellas på programmet, og opp gjennom årene har vi stadig utvidet og forbedret Hellas-programmet vårt. Enten du foretrekker et moderne turistområde med hæla i taket døgnet rundt, eller du vil bo fredelig og litt avsides med havet og den vakre naturen som nabo, så har Hellas det du leter etter. Vi har 22 herlige reisemål i Hellas å velge mellom

I tabellen under har vi laget en oversikt over destinasjoner med Apollo. Trykk på “velg ” og du kan legge til avreisedato, hotell standard + mange flere kriterier som du måtte ønske

 

Kreta     netter     Se mer
Rhodos     netter     Se mer
Karpathos     netter     Se mer
Santorini     netter     Se mer
Naxos     netter     Se mer
Kos     netter     Se mer
Parga     netter     Se mer
Lefkas     netter     Se mer
Kefalonia     netter     Se mer
Korfu     netter     Se mer
Zakynthos     netter     Se mer
Skiathos     netter     Se mer
Skopolos     netter     Se mer

Øyer med personlighet

Det greske øyverdenen har mange ansikter. Rhodos byr på vakre strender, minnesmerker fra middelalderen og et pulserende natteliv. Der finner du også ett av våre mest populære ferieanlegg – innbydende og barnevennlige Mythos Beach Resort. Er du ute etter stjerneglans og vakker utsikt, skal du dra til Skiathos, hvor store deler av Mamma Mia-filmen ble innspilt. Uansett hvilken øy du velger, er du sikret smektende zorbamusikk, hjemmelaget moussaka, raslende bønnekjeder – og selvsagt strålende vær.

Det lille Hellas

Noen ganger kan man synes at turistbyene er litt vel mye utviklet og at utvalget av utleiemopeder og souvenirkiosker blir i overkant stort. Da kan du pakke kofferten og heller blir med oss til Milos eller Alonissos – små øyer dit masseturismen ikke har nådd. Sjarmerende, genuint og med høy Hellasfaktor!

Ingen kan Hellas som Apollo!