Søk reise
Apollo - Kroatia

Apollo - Kroatia

Kroatia er blant nordmenns mest populære reisemål – og med god grunn. Stadig flere nordmenn velger landet med det krystallklare vannet, de idylliske middelalderbyene og de vakre nasjonalparkene som sitt faste ferieparadis

I tabellen under har vi laget en oversikt over destinasjoner med Apollo. Trykk på “velg ” og du kan utforkse mer ved å  legge til avreisedato, hotell standard + mange flere kriterier som du måtte ønske på din reise.

Apollo flyr deg til Kroatia

Split     netter     Se mer
Dubrovnik     netter     Se mer
Makarskas     netter     Se mer
Hvar     netter     Se mer
Brac     netter     Se mer

Ferie for alle!

Visste du at Dubrovnik regnes som en av verdens mest romantiske byer?

Gamlebyen i Dubrovnik ligner kulissene i en ridderfilm. Borgmuren omfavner trange smug, travle torg med skjeve cafeer, gallerier og designbutikker. På balkongene svaier hekleduker og hvite laken til tørk i den svale brisen fra Adriaterhavet. Du hører bølgeskvulp og fiskebåtene fra havna, og det lukter kaffe og bakverk fra de åpne vinduene på torget – her er du statist i et renessanseeventyr.

Dra til Split nå, før alle andre gjør det!

Hvis Dubrovnik er den nostalgiske lillebroren, er Split den urbane kusinen. Byen og bystranda i Split byr på alt en soltørst nordmann kan ønske seg. Mer sightseeing, mer shopping, mer bading! Bykjernen strekker seg helt ned til havet og varter opp med moderne restauranter, motebutikker og et yrende folkeliv.

Ja takk begge deler

Har du beslutningsvegring og klarer ikke å velge mellom alle de herlige perlene? Da er skjærgårdscruise langs kroatiakysten det eneste rette for deg. Du seiler med en sjarmerende skute eller en splitter ny yacht, og får oppleve de skjulte perlene i Adriaterhavet. På denne turen får du adgang til de hemmelige krokene hvor de store cruisskipene ikke kommer til. Om dagen ankrer du opp for forfriskende badestopp og hver kveld ankommer du en ny øy, en ny kai, med nye, spennende restauranter og unike opplevelser.

Dobrodošli!