Søk reise
Begur Reiseguide

Begur Reiseguide

En fin liten kystby med utsikt over det glitrende vannet i Middelhavet. De som reiser på ferie til Begur på jakt etter solskinn finner et herlig område på Costa Brava med en sjarmerende gammel by omgitt av et vakkert landskap. Det er mange travle og hektiske badesteder på Costa Brava mens det er et mer avslappet tempo i Begur.

Hovedstranda i området, Playa Fonda tiltrekker seg en stor del av oppmerksomheten når det gjelder solrik ferie i Spania, men i tillegg til avslapping ved havet vil du oppdage mye variasjon i attraksjoner som finnes i Begur, historiske steder og her er det fint med fotturer i det fantastiske landskapet .

Sjekk flybilletter til Barcelona og Girona her

Sjekk hotell i Barcelona, Girona og Begur her

Mer om Begur

Fredelig ferie ved sjøen

Kjent som mer av et fristed for lokalbefolkningen enn for turister får du en utpreget autentisk følelse under ditt opphold i Begur. Er bygget rundt den rolige og pittoreske gamlebyen som klatrer opp bakken og skuer ut over havet. Her kan du rusle i trange brosteinsbelagte gater mellom de gamle bygningene, familieeide restauranter og attraktive små butikker. Til slutt ender du opp ved det imponerende Begur slottet som troner over gatene i denne sjarmerende lille landsbyen.

Action og opplevelser
Enten det er dykking i noen av de fineste havområdene/vannforholdene i Spania eller fotturer i det vakre landskapet, vil du finne mange måter å holde seg aktiv på rundt Begur. Hvis du leter etter en litt mer aktivitet i løpet av oppholdet i Begur kan du besøke nærliggende Girona , en fascinerende by definert av sin karismatiske trange gater og viktige landemerker.