Søk reise
Reis til Marrakech - Marokko

Reis til Marrakech - Marokko

Du kan fly direkte til eksotiske Marrakech. Mixet med en sterk innflytelse fra Europa gjør Marrakech til noe av det mest spennende man kan besøke innenfor rimelig flytid. Marokko er en salig blanding av lange strender, ørken, høye fjell, basarer, orientalsk kultur og spennende severdigheter. Klimaet er behagelig hele året og solsikkert. Marakech er et meget godt alternativ for de som vil til syden eller storby, men som ønsker seg noe nytt med valuta for pengene.

Under viser en tabell deg hvor mye det koster med fly og hotell til Marrakech. Ved å trykke på “SE MER” kan du enkelt endre antall personer og datoer som passer deg.

 

LUKSUS TRENGER IKKE KOSTE MYE

Marrakech     netter     Se mer
Marrakech     netter     Se mer
Marrakech     netter     Se mer
Marrakech     netter     Se mer
Marrakech     netter     Se mer
Marrakech     netter     Se mer

Luksuriøse hoteller vi drømmer om – billigere enn du tror

Marrakech er kåret til ett av de vakreste, oser av tradisjon og mye kultur. Dette er en orientalsk og eksotisk by med en sagnomspunnet historie som hentet ut av tusen og en natt. Innenfor den rød-rosa bymuren finner man sterke krydderdufter, slangetemmere, magedansere og selgere i en herlig blanding. Byen er hovedsaklig delt inn i 2 områder. Ville Nouvelle er en moderne bydel med brede og rene gater, fasjonable restauranter og nye kjøpesentre. Kontrasten er stor til gamlebyen Medina. Med sine labyrinter av basarer og gater føles det som man reiser flere hundre år tilbake i tid. Spesielt er det en fornøyelse å besøke torget Djemaa El-Fna som er hjertet i Medina. På kvelden forandres hele plassen til en stor uterestaurant med akrobatiske show, musikere og dansere.

I Marrakech finner du toppen av det vi kan kalle luksus. Luksushoteller, fashion butikker, Spa, beach club, restauranter med høy kavalitet og et nattliv som er kjent for å være av det bedre. Byen er perfekt om du skal dra på tur med venner, familie eller bare du og din kjære.

Det er billig å bo lukseriøst og du kan nyte fasiliteter som hotell med store flotte basseng, behagelige spa aktiviteter som hamamm massasje, dampbad etc til fornuftige priser. En uke fly + 4* luksushotell kommer på ca 3000 kroner.Om du trenger å aktivisere deg kan du spille golf i eksotiske omgivelser eller dra på spennende utflukter.

Har du vært på den berømte Nikki Beach før? I Marrakech kan du besøke denne kjente beach club som tilbyr luksus og et miljø som er verdt å oppleve. Hit reiser kjendiser for å spise lunch, sole og bade og feste til solen går ned. I Marrakech kan du oppleve det samme til en rimelig penge.

Er du i Marrakech bør du også besøke den kjente byen Essaouria som er en gammel og sjarmerende by og har vært bebodd i årtusener. Å besøke denne byen er som å vandre gjennom historien fra før vår tid via sjørøverhistorien til vår egen hippitid. Her har Frank Zappa, Jimmy Hendrix og Janis Joplin feriert. Vår egen Torbjørn Egner brukte Essaouira som modellby for sin fiktive Kardemommeby. Gjennom hele middelalderenda var Essaouria en av de viktigste pirathavnene. I dag er Essaouria, “den hvite byen”, en sol- og badeby med vakre strender og med et interessant markedsliv. Medinaen i kjernen av byen, står på UNESCOs “World Heritage” liste, og ble antagelig bygget på 1700-tallet.

Matkultur

Har spor etter den franske kolonitiden, så her finnes det mange trivelige caféer og bra restauranter. Man kan nyte god mat og god drikke til vennlige marokkanske priser. Marrakech har også europeiske bydeler hvor matkulturen står sterkt.

Shopping er gøy

Er du en kremmer? I Marrakech er det rimelig og gøy i de eksotiske basarene. Populære kjøp er smykker, lærvarer, tepper, lamper, kunsthåndverk, sko og keramikk. Her gjennomfører du ikke et kjøp uten å prute. Er du på jakt etter fashion merker vil du finne et godt utvalgt av det også.

TING Å GJØRE I MARRAKECH

  •  Føl deg som Aladin og bo i en Riad. Gamle og åpne hus med gårdsplass som i dag er hotell eller gjestehus
  • Besøke en av landsbyene som ligger i Atlas fjellene (Asni, Amizmiz)
  • Shopping i en av byens mange basarer. Krydder, sko, kashmir, krukker, lamper og mye annet spennende
  • Besøke velbevarte Saadian Tombs som stammer fra Sultan Ahmad al-Mansur på slutten av 1500-tallet
  • Koutoubia Mosque er landemerke i Marrakech og på kvelden blir moskeen lyst opp
  • Majorelle Gardens er en park med ulike planter, kaktuser og Museum of Islamic Art
  • Bo ved berømte Nikki Beach Club og nyt luksuriøse dager