Søk reise
Bogota Reiseguide

Bogota Reiseguide

Vakkert beliggende i Andesfjellene forfører denne colombianske metropolen sine innbyggere og turister med eksotiske opplevelser. Bogota som også er hovedstaden, ligger i sentrum av Colombia i en høyde av 2625 meter over havet. Her kan du føle historien når du vandrer rundt i denne langstrakte byen med de vakre fjellene eller nyter livet på en fortauskafe. Bogotas historiske sentrum er La Candelaria hvor arkitekturen fra kolonitida er godt bevart.

Bogota har ristet av geriljaen og er nå innbydende, full av kontraster og spennende. I den nordlige delen av byen har de siste årene utviklet seg til en mer moderne by med pulserende liv . Her er shopping, restauranter, klubber og barer, og det er her de fleste turister har en tendens til å oppholde seg.

Finn flybilletter til Bogota her…

Finn hotell i Bogota her…

Mer om Bogota

TRANSPORT

Bogota flyplassen ligger 10 kilometer utenfor byen og det er hyppige bussavganger til og fra. Taxi er også lett å få tak men det kan være lurt å avtale pris på forhånd. Buss nettverket er omfattende og tar deg dit du vil.

OVERNATTING

Her finner du noe for ethvert budsjett. Men du kan være tjent med å bruke litt penger på å bo litt bedre. De beste hotellene ligger i den nordlige delen av byen.

KRIMINALITET

I områdene hvor du finner de fleste av severdighetene som kirker, teatre og museer  er best å oppleve dagtid. Bogota sentrum kan være et sted for folk som foretrekker å bo i skyggen, det vil si folk som ikke ønsker å gi deg gode minner fra turen, og du ikke ønsker å bli kjent med. Men dagen er ikke dette noe stort problem så er det definitivt verdt å traske rundt og oppleve de forskjellige severdighetene, som feks La Candelaria som er Bogotas eldste bydel med fargerike bygninger.