Søk reise
Bonaire

Bonaire

Bonaire ligger som Aruba og Curacao, like nord for Venezuela og utenfor orkanbeltet. Mye tørt klima gjennom hele året med gjennomsnittstemperatur på 28 grader i luften og 27 grader i havet.

Bonaire er virkelig en liten gullklump av en karibisk øy med lite trafikk og et behagelig tempo. Bonaire er et paradis for dykking, snorkling, kite, surfing og vindsurfing. Det marine livet anses å være blant de beste i verden og er en opplevelse for både barn og erfarne dykkere.

I nord ligger en nasjonalpark med et interessant landskap med bakker, berg, grotter, fine strender, kaktuser og trær fulle av eksotiske fugler. I sør ligger de store salt bassengene hvor de har hentet salt siden kolonitiden.

Lac Bay Lagoon er et av de vakreste områdene på øya og et paradis for vindsurfere. Det er mulig å delta på guidede kajakkturer i tillegg til et par fantastiske steder for bading og snorkling. Bonaire har også gode muligheter for havfiske og fluefiske etter bonefish. Bonaire kan gjerne kombineres med Aruba eller Curacao. 

Finn flybilletter til Bonaire

Finn hotell i Bonaire

Hva du kan gjøre i Bonaire

Bonaire har en av verdens fineste korallrev. Vanntemperatur er mellom 25 og 29 grader året rundt og det finnes over 86 offisielle plasser å dykke og snorkle på.

Bonaire og Curacao ligger bare en halvtimes flytur fra hverandre og er derfor lette å kombinere. Start din ferie på Bonaire med en leiebil. Med en bil kan du kjøre rundt og utforske spennende landskap og gir  enkelt tilgang til utmerkede dykkerplasser. På Curacao kan du nyte late dager på noen av de mange vakre strendene eller så kan du besøke hovedstaden Willemstad, kjent for sine historiske bygninger fra kolonitiden.

Opplev spennende natur og lær litt om øyens historie og kultur. Mangrove skoger, grotter, et rikt fugleliv, store salt basseng, fantastiske snorkel- og dykkerplasser og fine sandstrender er noe av det Bonaire har å tilby.