Søk reise
De solsikre Kanariøyene

De solsikre Kanariøyene

I årevis har Kanarieøyene vært den øygruppen flest nordmenn har dratt på ferie til. Det er lett å forstå hvorfor. Her skinner solen hele året og det er behagelig varmt både på sommeren og vinteren. Få øyer har like mange og varierte tilbud av aktiviteter. Her finnes en strand for deg uansett om du liker små bortgjemte strandperler, vakre sanddyner som minner om ørkenlandskap eller populære strender med strandkafeer og myldrende aktivitet. Her er gode restauranter, fine shoppingmuligheter og er du blant de turglade er det bare å pakke med joggeskoene for her kan du velge og vrake blant spennende, stier og vakre naturopplevelser.

Strandliv og fotturer

Fottur er en svært populær aktivitet på både Gran Canaria og Tenerife. På Tenerife kan du nyte utsikten fra Spanias høyeste fjell Teide på 3715 moh. Eller hvorfor ikke kombinere fjelltur med strandliv på bortgjemte og vakre Gui Güi på Gran Canaria.

Güi Güi stranden på vestre Gran Canaria

Det er lett å spise godt

På Kanarøyene kan du velge og vrake i alt fra lokale restauranter til det aller beste fra det internasjonale kjøkkenet. Hva med tapas, fersk fisk og papas arrugadas con mojo? Skulle du få hjemlengsel er det ikke umulig at du kan finne et sted som serverer både kjøttboller, grovbrød og brunost også….

Bosteder som passer akkurat for deg.

Det er lett å finne et bosted som passer for akkurat deg. Reiser du alene, som kjærestepar eller er dere en vennegjeng – ikke noe problem. Her finnes bredt utvalg av bosteder i alle prisklasser, fra den enkleste lille og hyggelige leiligheten til hotellrommet med alt du kan tenke deg av fasiliteter. Vil du bo stille og fredelig nær stranden er kanskje Arguineguin eller Puerto de Mogan på Gran Canaria et godt valg. Eller hva med Los Gigantes på Tenerife? Vil du kanskje kombinere strand og byliv? Da kan storbyen Las Palmas være et spennende alternativ.

Broar och kanaler Puerto de Mogan
Puerto de Mogan på Gran Canaria

Uansett hva du er ute etter – du finner det på Kanariøyene!