Søk reise
Detur - Ferie for Alle

Detur - Ferie for Alle

Kjærlighetsferie, singelferie eller familieferie med små og store barn – vi har ferien som passer for deg. Her finner du sommerens beste hoteller uansett hvem du skal reise med, hvor mange dere er og hvor dere vil dra.

Familieferie: Når barna er glade og fornøyde så er som oftest foreldrene det også, og det er i mange henseende oppskriften på en perfekt ferie. Bostedet er også en meget viktig ingrediens og vi har tilpasset noen utvalgte hotell til enda bedre å ivareta familiens behov, og det til en meget bra pris. Les mer om Detur sine familieferier her..

Kjærlighetsferi:Når kun det beste er godt nok… Våre hoteller i absolutt øverste klasse!Å nyte et toppklasse hotell er en opplevelse i seg selv. Som oftest er hoteller av denne klassen også det perfekte stedet å pleie romantikken. Ble du inspirert til en kjærlighetsferie? Les mer her..

Singelferie: Å reise alene kan være dyrt, og at man fort ender opp med å betale hotellrom som om det var to eller flere reisende. Dette er noe vi i Detur vil ha slutt på, og derfor tilbyr vi nå rabatterte reiser for dere som ønsker å reise alene. Se mer her

Ferie uten barn: Noen ganger søker man kanskje hoteller som har en voksen atmosfære. Med det mener vi hoteller som ikke nødvendigvis er populære blant familier med små barn, er stille og rolige samt har en god kvalitet. Les mer om hvilke hoteller du bør se på her..

Detur har direkte avganger fra følgende distrikter i Norge, Hvor vil du fly fra?

Alta, Bergen, Bodø, Haugesund, Oslo Gardermoen, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund

 

Noen av Detur sine reiser. Klikk «velg» for å se flere alternativer

Tyrkia     netter     Se mer
Tyrkia     netter     Se mer
Tyrkia     netter     Se mer
Kreta     netter     Se mer
Kreta     netter     Se mer
Kreta     netter     Se mer

Les også Detur sine kampanjer og nyttige tips!