Søk reise
Detur - Noe for en hver smak!

Detur - Noe for en hver smak!

Detur har noe for enhver smak. Uansett om du vil nyte late dager på stranden, utforske middelhavet eller betrakte den flotte naturen på nærthold har Tyrkia noe for deg.

Ett stort utvalg av leilighetshoteller for den som ønsker å styre hverdagen på egenhånd, all inclusive hoteller dersom du ønsker å nyte luksus og avslapning uten å måtte tenke på lommeboken. Begge alternativene egner seg ypperlig for hele familien, hvor hovedfokuset er å hygge seg sammen med de man har nærmest. Vandringsturer passer for den som vil nyte naturen og samtidig ha en aktiv ferie, eller båtturer for den som vil sovne til bølgeskvulp og rett og slett oppleve landet fra en helt annen vinkel. Med andre ord, i Tyrkia finner man noe som passer for absolutt alle.

Tyrkia har vært et populært reisemål over lengre tid, og blir i hovedsak forbundet med sol og strand. Sol og strand er derfor ofte hovedgrunnen til at turister gang på gang velger Tyrkia som reisemål, men flere og flere har fått øynene opp for landets gjemte skatter. Derfor er utvalget av temareiser utbredt og veldig populære.

Detur har direkte avganger fra følgende distrikter i Norge, Hvor vil du fly fra?

Alta, Bergen, Bodø, Haugesund, Oslo Gardermoen, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund

 

Noen av Detur sine hoteller i Tyrkia , Klikk «velg» for å se flere alternativer

Dream World Aqua     netter     Se mer
Catty Garden Leil     netter     Se mer
Alaiye Resort Spa Hotell     netter     Se mer
Kleopatra Suit     netter     Se mer
Cornelia Deluxe     netter     Se mer
Summer Garden Apart     netter     Se mer
Turan Leiligheter     netter     Se mer
Lilium Apart     netter     Se mer