Søk reise

Detur- Tunisia

Ved det sydlige Middelhavet og Saharas mektige ørkenlandskap som nærmeste nabo i sydvest, ligger Tunisia med de kjente feriebyene Sousse, Monastir og Hammamet.

Tunisia tilbyr fabelaktige, hvite og langgrunne sandstrender. Hotell med alt du kan ønske deg av komfort og underholdning, og ikke minst medinaen med sin livlige handel. Den franske kolonitiden setter fortsatt sitt preg på den tunisiske kulturen, ikke minst når det gjelder matlagingen som ofte blander det franske kjøkkenet med lokale delikatesser. Når den varme ørkenvinden kommer smygende, noe den ofte gjør, er det bare å belage seg på avkjøling i hotellets svømmebaseng eller i havet. Noe leskende for strupen er heller aldri å forakte.

 

Charter reiser med Detur

Tunisia     netter     Se mer
Tunisia     netter     Se mer
Tunisia     netter     Se mer
Tunisia     netter     Se mer

Fantastiske Tunisia - båthavn

Ørkensafari, kultur og spennende historie!

Ønsker du å oppleve mer på Tunisiaoppholdet ditt er det flere muligheter, som en ørkensafari på kamelryggen til den ytterste utpost der de bølgende sanddynene starter?

Besøk gjerne den gamle ruinbyen Kartago som ble grunnlagt av fønikerne på 800-tallet f. Kr. og som under lang tid ble styrt av romerne. Vel verdt et besøk er også den pittoreske, blåhvite kunstnerbyen Sidi Bou Said. En annen opplevelse er byen Matmata med svale grottebosteder, der man som besøkende kan overnatte og møte den tunisiske gjestfriheten.