Søk reise
Fem bra hoteller i Barcelona

Fem bra hoteller i Barcelona

Barcelona er Spanias kanskje hyggeløigste by. Her får du sol og sommervarme til langt utpå høsten, bra shopping, gastronomi i verdensklasse og en rekke aktivitetrer og utflukter. Barcelona har rett og slett alt!

Trenger du tips på bra hoteller i Barcelona? Her er fem hotelltips du bør sjekke ut:

Sunhotel Aston

Sunhotel Aston 768x421

Trestjerners hotell uten så mange fasiliteter, men bra standard i forhold til prisen. Rent og pent, du får hva du betaler for, et standardhotell med en overraskende bra beliggenhet, og et lite basseng på taket.

Sunotel Club Central

Sunhotel Club Central 768x379

Firestjerners hotell med bra frokost og god beliggenhet i den sentrale delen av Barcelona, nære t-banen. Overraskende store rom, og på taket  finner du både basseng og jacuzzi.

Hotel Acta Mimic

Hotel Mimic 768x433

Trestjerners hotell i moderne og minimalistisk stil, men beliggenheten er helt optimal ved siden av Las Ramblas, shoppingen ved havnen og det er enkelt å ta seg til en av byens lekre strender herfra. Prisgunstig hotell!

Hotel Front Maritim

Hotel Front Maritin 768x432

Firestjerners hotell med lekkert og moderne design. Som navnet hinter om ligger dette hotellet rett ved stranden . Nærmeste t-banestasjon er dog en liten bit fra hotellet, men taxi fungerer fint. Jevnt over et veldig hyggelig hotell!

NH Collection Gran Hotel Calderon

NH Collection Gran Hotel Calderon 768x421

Firestjerners hotell, superlekkert med alle tenkelige fasiliteter. Her finnes det aller meste, som takterrasse med basseng, og en koselig utendørs restaurant. Beliggenheten er helt perfekt, ved byens “hjerte”, Plaza Catalunya.