Søk reise
Fem gode hotell i Barcelona

Fem gode hotell i Barcelona

Barcelona er en av Spanias absolutt mest populære byer å besøke. Her får du sol og varme til langt utpå høsten, stort utvalg og mye bra shopping i alle prisklasser, mye god mat og drikke og mye av alt annet! Men hvor skal man bo? Der er så mange hoteller å velge mellom – her er fem, hvor vi kan se at man får valuta for pengene.

 

Sunhotel Aston

Sunhotel Aston 768x421

3*** hotell uten så mange fasiliteter, men til prisen er dette bra. Rent og pent og du får hva du betaler for: et standard hotell men med overraskende god beliggenhed. Og så er der en lilten pool på taket!

Sunotel Club Central

Sunhotel Club Central 768x379

4**** hotell med god frokost og fin beliggenhet i en sentral del av byen og i nærheten av t-bane/metro. Pene store værelser – og her er det både pool og boblebad på taket.

Hotel Acta Mimic

Hotel Mimic 768x433

3*** hotell i moderne og stram stil og beliggenheten er optimal: like ved siden av Las Ramblas, shoppingen nede ved havnen og det er lett å komme til en av byens strender. Godt kjøp!

Hotel Front Maritim

Hotel Front Maritin 768x432

4**** hotell i flott, moderne design. Som navnet foteller er beliggenhet like ved stranden på dette hotell. For å ta t-bane/metro må du gå et lite stykke. Pent hotell.

NH Collection Gran Hotel Calderon

NH Collection Gran Hotel Calderon 768x421

4**** lekkert hotell med alle fasiliteter man kan ønske sig, inklusiv takterrasse med pool og en flott utendørs restaurant. Beliggenheten er optimal, like ved byens bankende hjerte Plaza Catalunya.