Søk reise
Her er verdens beste badeland

Her er verdens beste badeland

Leter du etter bade-action i ferien? Pass på å planlegge noen vannaktiviteter som høyhastighets rutsjebane eller “free fall” i solskinnet. Her er de badeland/vannparker som regnes som de beste i verden.

Det finnes mange bra badeland i Norge men for de som vil ha vannaktiviteter på høyeste nivå er den andre steder i verden som gjelder. På mange store turistreisemål har de bygget gigantiske badeland/vannparker for alt fra familier til ekte adrenalin-junkier. Nedenfor har vi samlet en liste over parkene som de besøkende anser å være de beste i verden.

badeland_siampark_768

Siam Park, Adeje, Tenerife – Spania

I flere år på rad har Siam Park på Tenerife fått  høy score på Trip Advisor av de besøkende. Og den thailandsk-inspirerte parken har nådd ut til de fleste som liker vann. Det er finner du mye thai imitasjoner, shopping på det flytende markedet samt adrenalin stinne turer i rutsjekanoner. Bølgemaskinen i parken genererer bølger på over tre meter – test det hvis du tør.

Flybilletter til Tenerife…
Hotell på Tenerife…

Pakkereiser til Tenerife… 

waterboom_bali_768

Waterbom Bali, Kuta Bali – Indonesia

Balinesisk park som har blitt kåret til den beste i sitt slag i Asia. Her er de mange og raske aktiviteter som gjelder. Blant annet kan man teste 2,5 G-kraften i attraksjonen Climax. I tillegg til dette kan du prøve mini-surfing i “Flow Rider” eller test at Constrictor, ifølge parken, er det den lengste kanonen i verden.

Flybilletter til Bali…
Hotell på Bali…

Pakkereiser til Bali…

dubai_waterland_768

Aquaventure Waterpark, Dubai – Forenede Arabiske Emirater

En oase i ørkenen. I Dubai finner du det beste badelandet i regionen, og her kan du blande sol, bad og nærkontakt med fisker samt kjøre heftige rutsjekanoner. De som er modige kan teste “Poseidons hevn” der turen går opp til 60 km i timen før den avsluttes opp og ned. 

Flybilletter til Dubai…
Hotell i Dubai…

Pakkereiser til Dubai…

disney_world_orlando_768

Disney’s Typhoon Lagoon Water Park, Orlando, Florida – USA

USA Disney World i Florida er en gigantisk park, der det er to forskjellige badeland/vannparker hvor Typhoon Water Park er en av dem (Blizzard Beach er den andre og mer fokusert på mindre barn). Her er det også mulig å surfe og snorkle med ekte haier.

Flybilletter til Orlando…

Hotell i Orlando…

aqualandia-italia_768

Aqualandia, Jesolo – Italia

Skal du reise rundt i Italia om sommeren? Da kan Aqualandia utenfor Venezia kan være et morsomt stopp. Parken anses å være landets beste og i Karibia-området på 80.000 kvadratmeter er det 26 forskjellige attraksjoner. Blant disse er verdens høyeste vannsklier og Europas høyeste bungee tower. I tillegg har de en egen “voksen-bane”. Her er det mulig for kun autoriserte personer og restriksjoner på vekt og lengde er tøffe. Så her må “de reisende” signere en kontrakt før de får tildelt ryggbeskyttelse og kaster seg ut.

Flybilletter til Venezia…

Hotell i Venezia…

Tenerife     netter     Se mer
Tenerife     netter     Se mer
Tenerife     netter     Se mer
Denpasar, Bali     netter     Se mer
Denpasar, Bali     netter     Se mer
Denpasar, Bali     netter     Se mer
Dubai     netter     Se mer
Dubai     netter     Se mer
Dubai     netter     Se mer
Orlando     netter     Se mer
Orlando     netter     Se mer
Orlando     netter     Se mer
Venezia     netter     Se mer
Venezia     netter     Se mer
Venezia     netter     Se mer