Søk reise
Her skinner solen 340 dager i året

Her skinner solen 340 dager i året

Solfylt hele året, høy hotellstandard og bare 5-6 timers flytur fra Norge. Ønsker du en garantert perfekt ferie er Puerto Rico på Gran Canaria rett sted å dra til.

Puerto Rico er en av Kanariøyenes mest solsikre badebyer og her finnes noe for alle. Og beskrivelsen stemmer bra – det er 340 solskinnsdager i året. Her finnes en fin og behagelig strand, et kjøpesenter full av butikker og fornøyelser, og en hyggelig båtmarina.

Mer info etter reiseforslagene.  

Flybilletter til Las Palmas…    Hotell i Puerto Rico…

Priseks pakkereiser til Puerto Rico

    netter     Se mer
    netter     Se mer
    netter     Se mer
    netter     Se mer

Alle de store reisearrangørene tilbyr reiser til Puerto Rico som ligger cirka 45 minutter med buss fra flyplassen utenfor Las Palmas. Her klatrer hotellene langs fjellsidene og omkranser Puerto Ricos hjerte som er en skjermet sandstrand og en koselig marina. Badebyen tiltrekker seg besøkende i alle aldre, fra barnefamilien som vil ha en ferie tilrettelagt for barna til den som bare vil lade batteriene i et behagelig tempo.

De første hotellene i Puerto Rico ble bygget i slutten av 1970-tallet som gjør at det er mange høykvalitets-hotell  å velge mellom. Alt fra populære familehotell til designhotell nede ved havnen.

Tre tips i solen:

– Om du blir lei av stranden i byen finnes det en annen og litt roligere strand kun en 20 minutters spasertur unna.

– Ta en båttur til Puerto de Mogán eller Argieguín, to små sjarmerende byer lenger bort langs kysten. Noen båter har glassbunn som gjør at du kan følge med på livet under vann. Her kan du nyte lokal mat i det beste miljø.

– Lei en bil og utforsk øyas fjellbyer, badeland  eller hvorfor ikke besøke storbyene Las Palmas eller Playa del Inglés for shopping og hygge? En utflukt til de små grottebyene i Guyadequedalen anbefalles også.