Søk reise
Høsttilbud storby

Høsttilbud storby

Høsten kan være varm og behagelig til lagt ut i november i herlige storbyer som feks Barcelona, Nice, Roma og flere. Stikk av noen dager for gastronomiske opplevelser, kultur, shopping og fornøyelser.

Noen tips til storbyreisen

Det er ofte litt dyrere å reise på fredag – søndag. Skal du til en “business-destination” som f.eks Berlin eller London er det ofte gode tilbud på de hoteller hvor business reisende bor. Dvs fine hoteller som kanskje ikke ligger midt i sentrum men med flotte fasiliteter og deilig frokost. Og ofte koster ikke en taxi så mye eller man kan benytte metro eller buss.

Penger: skal du reise til et EU-land, se om du ikke har noen euro liggende hjemme. Det er enkelt å ta ut penger fra en automat når du kommer frem – og husk at automater på flyplassen ofte tar høyere gebyrer. Husk reiseforsikring og gode sko – det kan bli mye gåing.

Flybilletter

Fly til Amsterdam  Fly til Barcelona  Fly til Berlin  Fly til Budapest  Fly til Roma  Fly til Gdansk  Fly til Krakow  Fly til London  Fly til Nice  Fly til Paris  Fly til Praha  Fly til Riga  Fly til Tallinn

Hotell

Hotell Amsterdam  Hotell Barcelona  Hotell Berlin  Hotell Budapest  Hotell Gdansk  Hotell Krakow  Hotell London  Hotell Roma  Hotell Nice  Hotell Paris  Hotell Praha  Hotell Riga  Hotell Tallinn

Pakkereiser storby (fly+hotell)

Priser er pr. person og inkluderer fly og 3 eller 4 stjerners hotell. Når du klikker på “se mere” kan du endre dato, antall  netter og personer samt hotellkategori.

Amsterdam     netter     Se mer
Barcelona     netter     Se mer
Roma     netter     Se mer
Berlin     netter     Se mer
Budapest     netter     Se mer
Gdansk     netter     Se mer
Krakow     netter     Se mer
London     netter     Se mer
Nice     netter     Se mer
Paris     netter     Se mer
Praha     netter     Se mer
Riga     netter     Se mer
Tallinn     netter     Se mer