Søk reise
Hua Hin og Cha Am - badeperlene utenfor Bangkok

Hua Hin og Cha Am - badeperlene utenfor Bangkok

Det er lett åforstå hvorfor Thailands kongefamilie har sitt sommerpalass i Hua Hin. Her blåser en frisk havbris, strendene er milelange og fordi provinsen er deler av et stort naturreservat ligger det mange åssider med grønnkledd jungel i bakgrunnen. Hua Hin ligger kun 2,5 timers kjøring fra Bangkok og er en populær weekend-destinasjon for thailendere. Turistene har også oppdaget denne sjarmerende strandperlen, og i dag ligger luksuriøse strandhoteller og enkle vertshus og bungalower side om side langs de gylne strendene.

Ønsker du å bo i Cha Am, ofte kalt Hua Hins “lillebror” får du oppleve autentisk thailandsk lokalkultur kombinert med hyggelige hoteller og et koselig turistsentrum. Cha Am er roligere enn Hua Hin, og den lille fiskerlandsbyen besøkes av stadig flere.

Usikker på hvor du bør bo? Vår samarbeidspartner SOLFAKTOR har besøkt et knippe hoteller i Hua Hin og Cha Am. Her er fire hotelltips

Du velger enkelt avreisested, reisedatoer, antall personer og kategori/antall stjerner etter du har klikket på “VELG”.

Priseks Hua Hin og Cha Am

Hua Hin     netter     Se mer
Hua Hin     netter     Se mer
Hua Hin     netter     Se mer
Cha Am     netter     Se mer
Cha Am     netter     Se mer
Cha Am     netter     Se mer

Velger du et sentrumsnært hotell i Hua Hin er det kjente nattmarkedet stedet å være på kveldene. Her finnes utallige restauranter og mange spennende barer, også barer som er drevet av nordmenn og skandinavere forøvrig og er populær blant skandinaviske reisende.

Dette området av Thailand har landets mest solsikre klima, og Hua Hin og Cha Am kan derfor besøkes hele året. Regnsesongen på høsten er mye mildere her enn i Sør-Thailand, og prisene er ekstra lave. Med direktefly fra Oslo gjør også dette til et utmerket reisemål for deg som ønsker effektiv reise uten flybytte. Praktisk og rask reisevei gjør det også gunstig for deg som ønsker 7, 8 eller 9 dagers ferie.