Søk reise

Informasjon om Coronavirus

Sist oppdatert 2020-10-20 14:55

Oppdaterte reiseråd fra UD 24. september 2020

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder til 15. januar 2021. Det er unntak for land og regioner i Norden og land i EØS/Schengen-området som tilfredsstiller Folkehelseinstituttets smittekrav. Se informasjon og kart fra Folkehelseinstituttet

Dette reiserådet gjelder til og med 15. januar 2021.

Mange flyselskaper har allerede innstillt en rekke avganger i høst og vinter. Det kan derfor hende at din reise blir avlyst selv om du har avreise etter 15. januar og til et av de tillate landene å reise til. Du trenger ikke å kontakte oss, vi kontakter alle berørte kunder fortløpende.

Skal du reise lengre frem i tid og ønsker å avbestille nå din reise, er det vanlige avbestillingsregler som gjelder. Kontakt oss hvis du ønsker informasjon vedrørende avbestilling av din reise.

Refusjoner

Ettersom det er flere tusen refusjoner som skal prosesseres, og disse må gjøres manuelt én og én, vil det nok dessverre ta litt tid før vi er i gjennom listen. Du vil motta en e-post når din reise er refundert.

Hvis du har gjort flere innbetalinger, vil beløpene refunderes på samme måte, og du vil få en e-post per refunderte beløp.

Per nå har vi dessverre ikke noe tidsestimat for når dette vil være fullført og vi er veldig lei oss for den lange ventetiden, og full forståelse for at den har vært urimelig lang.

Vi vil sende alle berørte kunder en e-post når reisen er klar til refusjon.

Vi anbefaler deg å alltid følge Utenriksdepartementets reiseråd om spørsmål vedrørende sykdommer og smittefare på reisemålene. Da vi er en prissammenligningstjeneste for reiser, har vi heller ingen ekspertise innen helse- og sikkerhetsspørsmål, og kan ikke svare på konkrete spørsmål vedrørende Coronavirus/COVID-19.

Så lenge UD ikke fraråder reiser til bestemte land eller områder, er reisearrangørens alminnelige regler for endring og avbestilling gjeldende.

For informasjon om Coronavirus/COVID-19 , se her:

https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/