Søk reise
Nazar - ferie for hele familien

Nazar - ferie for hele familien

Med hjelp av den tøffeste piraten av dem alle, selveste Captain Nemo, utdanner Nazar alle pirat-wannabes til ekte pirater! Piratklubben er uten tvil høydepunktet på hele ferien for alle våre minste ferierende. Her kan de møte Captain Nemo i egen høy person, lete etter forsvunne skatter og delta i ulike piratkonkurranser – alt mens de treffer jevnaldre pirataspiranter fra Norden.

Captain Nemo og hans mannskap snakker skandinavisk og klubben er inkludert i prisen på alle Nazar Collection-hoteller – så gjør som 65 % av Nazars gjeter og bestill din ferie på disse familieparadisene du også!

Her finnes i tillegg minidisko, svømmekurs, danseskole og ungdomsklubb – også dette uten ekstra kostnad!

Les mer om Nazars Collection-hoteller her!

Reis til syden med Nazar

Aqua Fantasy     netter     Se mer
Pegasos World     netter     Se mer
Pegasos Resort     netter     Se mer
Pegasos Royal     netter     Se mer

Nye Captain Nemo er her!

Større og kulere enn noensinne!

Den berømte piraten Captain Nemo har byttet til et stort skreddersydd antrekk, og er nå enda tøffere! Captain Nemo finner du på alle Nazar Collection-hoteller hvor han tuller og leker. Den populære piratklubben er inkludert i prisen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Nyhet! Overrask ditt barn med egentid med selveste Captain Nemo – han kommer til ditt rom og danser og tøyser med barna!

Captain Nemo hersker på Nazar Collection-hotellene: Pegasos World, Pegasos Royal, Pegasos Resort, Aqua Fantasy

Overraskelsesbesøket er en minnerik opplevelse for ditt barn og er en perfekt mulighet for å møte selveste Captain Nemo.

Nazar tilpasser etter dine ønsker – om ditt barn liker å danse kan Captain Nemo gjøre det. Ønsker du kan han gratulere ditt/dine barn på fødsels- eller navnedagen, eller om du vil kan du be han si noe spesielt til ditt/dine barn. Dette er den ultimate overraskelsen som barna aldri vil glemme!

Alt dette er inkludert når du bestiller Captain Nemo’s overraskelsespakke:
  • Captain Nemo og hans mannskap besøker ditt/dine barn på hotellrommet på avtalt tid. Det minnerike besøket varer ca 10 minutter.
  • Captain Nemo og hans mannskap danser og klemmer barnet/barna, og det er en perfekt mulighet til å ta fine feriebilder.
  • Piratene har med seg en liten piratkake, ballonger og et piratkort.

Pris: 180 per rom (bestilling hjemmefra), 250 kr (på hotellet)

Bestill det veldig populære Pegasos World her!