Søk reise
Opplev Kanariøyene med 300 soldager og 22 grader året rundt

Opplev Kanariøyene med 300 soldager og 22 grader året rundt

Hva skal du til vinteren? Storbyliv med kjæresten til Las Palmas på Gran Canaria? Sol- og badeferie med familien til Fuerteventura?

Helseferie, kanskje alene, til Tenerife? Kultur- og matreise med venninner til Lanzarote?  På stjernejakt til La Palma? Aktiv ferie til La Gomera og El Hierro? På jakt etter det uoppdagede? Da anbefaler vi en tur til øya La Graciosa. Lyst til å finne noe for enhver smak uten å bevege deg så langt? Da er La Palma noe for deg – et miniatyrkontinent. Drømmer du om storbyliv, gode shoppingmuligheter, kunst- og matopplevelser i verdensklasse og avslutte dagen med en dukkert på stranden? Da er Las Palmas på Gran Canaria byen for deg.

Nå behøver du ikke å velge, mulighetene er uendelige og alt dette kun en 5,5 timers flytur fra Norge. Hvem sier vel nei takk til 22 grader året rundt, 300 soldager, 3000 soltimer og mer enn 500 drømmestrender fordelt på den 1600 kilometer lange kystlinjen på Kanariøyene?

Uavhengig av hva valget faller på – og om ønsket er å kombinere et besøk til flere av øyene, så er øyhopping mellom Atlanterhavsperlene Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, El Hierro og La Graciosa den perfekte plan. Det går innenriksfly mellom øyene, og frister det med litt mer vind i håret og en båttur på Atlanterhavet, anbefales det å ta båt. 

Priseksempler pakkereiser Kanariøyene

Gran Canaria     netter     Se mer
Tenerife     netter     Se mer
Lanzarote     netter     Se mer
Fuerteventura     netter     Se mer
La Palma     netter     Se mer
La Gomera     netter     Se mer

Hotellkupp Kanariøyene

Hotell på Gran Canaria – Hotell  på Lanzarote  – Hotell på Tenerife – Hotell  på Fuerteventura – Hotell på La Palma  – Hotell på El Hierro  – Hotell på La Graciosa