Søk reise

Informasjon om personvern

Denne artikkelen har gått ut på dato.

Jeg ønsker å motta informasjon fra TURESPAÑA.

 TURESPAÑA, som ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger, informerer om at disse opplysningene vil bli håndtert i samsvar med de gjeldende personvernreglene, Forskrift (EU) 2016/679 (GDPR) og Loven 3/2018 (LOPDyDD), hvor hensikten er å sende nyheter eller annen type informasjon relatert til reiseliv i Spania samt turistmarkedsføring fra TURESPAÑA.

 Du har til enhver tid rett til adgang, utbedring og sletting av opplysningene.

 Den ansvarlige for behandlingen av dine personopplysninger er Spanias Turistinstitutt –TURESPAÑA-. Dette er et offentlig, spansk organ hvis hovedaktivitet er markedsføring av reiselivet i Spania.

 Det juridiske grunnlaget for behandling av dine opplysninger samt utsendelse av informasjon er basert på ditt samtykke. De oppgitte personopplysningene kan oppbevares så lenge du ikke søker om avregistrering.  Dine personopplysninger vil ikke bli gitt til tredjepart. Basert på de gitte opplysningene utarbeider vi en profil som brukes for å velge ut relevant informasjon. Det tas ikke automatiserte avgjørelser basert på gitt profil.

Du har til enhver tid rett til adgang, utbedring, sletting av opplysningene, begrenset tilgang samt motsette deg personopplysningene ved å sende en melding til følgende e-postadresse: [email protected] hvor du i feltet «Tema» indikerer retten du ønsker å utøve. Alternativt kan du sende en skriftlig henvendelse til Poeta Joan Maragall 41, Madrid 28020.