Søk reise
Lisboa - kombiner storby og strand

Lisboa - kombiner storby og strand

Lisboa er en herlig by du kan besøke året rundt. Om sommeren og høsten kan du kombinere storbyliv med noen avslappende timer på stranda. Fascinerende Lisboa har en vakker beliggenhet ved nordbredden av elva Tejo, og klimaet er mildt og maritimt. I Bairro Alto (gamlebyen) åpner mange av butikkene om ettermiddagen og stenger utpå morgensiden. Byen er ganske kompakt og lett å reise rundt i og du kommer langt med bare å gå rundt.

Lisboa er en by med mye kultur og historie. Lisboa er blant Europas mest populære storbyer og det er stadig flere nordmenn som har “oppdaget” dette. Med sitt sjarmerende historiske sentrum, nydelige mat, livlige natteliv og herlige strender vil Lisboa imponere alle besøkende. Alt dette og at du i tillegg kan kombinere shopping og storbyliv med late dager på stranda.

Reiser du med tog 20-25 minutter kommer du til to herlige strandbyer:
Cascais, en tidligere fiskerlandsby som har utviklet seg til en kosmopolitisk strandby. Cascais strand er en hyggelig, bortgjemt krok der det kryr av rorbuer, fiskerbåter og fritidsbåter kun noen få minutters gange fra sentrum. Stranden har en vakker promenade “paredão” som følger kysten til andre strender. Perfekt for en spasertur langs kysten, jogging, sykling eller drinker og et måltid i en av de mange barene og restaurantene som ligger her. Her er senong fra tidlig sommer til langt utpå høsten.

Estoril er en strandby med en mer avslappet karakter og ligger ikke langt unna Cascais. Både Cascais og Estoril er kjent for sine fantastiske surfestrender, med kanskje Carcavelo som ligger i Estoril er kanskje den beste. Her ligger de også et casino for den som vil prøve lykken.

Flybilletter til Lisboa her…

Sjekk hotell i Lisboa er…

Sjekk hotell i Estoril her…

Sjekk hotell i Cascais her…

Storbyhygge i Lisboa hele året

Lisboa     netter     Se mer
Lisboa     netter     Se mer
Lisboa     netter     Se mer
Lisboa     netter     Se mer
Lisboa     netter     Se mer
Lisboa     netter     Se mer

Sol og strand i Cascais eller Estoril – kun 30 minutter fra Lisboa