Søk reise
Nyhet! Reisesøket for alle

Nyhet! Reisesøket for alle

Reise alene eller med sammen med flere?

restplass.no har akkurat lansert «reisesøket for alle» som gir oss muligheten til å sammenligne priser på tvers av turoperatører uansett om du reiser alene eller om det er den moderne storfamilien skal på tur.

Søk pakkereiser for en eller flere personer her

Alle som har vært inne på nettsider og prissammenlignings kanaler på leting etter de beste reisetilbudene vet hvor uoversiktlig dette er. Hvilke priser er det egentlig vi sammenligner? Hvordan finner vi det beste tilbudet når vi vil ha både fly og hotell? Hva om vi er flere enn to i reisefølget og alle vil bo i samme rom, leilighet eller hus? Eller hva med meg som reiser alene?

Vi er veldig stolte over at vi endelig kan tilby et reisesøk hvor vi sammenligner priser på pakkereiser, dvs. fly og hotell, uansett hvordan reisefølget ser ut. Vi ser en merkbar økning i salget av pakkereiser til de som reiser alene sier Tarjei Aasheim i restplass.no. Høsten er en populær tid for de som ikke vil konkurrere med barnefamiliene om plassen rundt bassenget, legger Aasheim til

De fleste hotell opererer med pris per person når to personer deler et dobbeltrom. Det betyr at de som reiser alene får tillegget lagt til etter at alle valgene om reisemål, flyavganger og hotell allerede er tatt. Nå har restplass.no inkludert dette tillegget i selve søket sånn at prissammenligningen gir et riktig bilde av hvor det lønner seg å dra.