Søk reise
Sjekk ut fem romantiske weekend-reisemål

Sjekk ut fem romantiske weekend-reisemål

Kulden tar grep om Norge nå fremover og sommervarmen føles stadig fjernere.  Men det er ingen grunn til å deppe av den grunn – benytt heller sjansen til å bestille en herlig storby weekend. Her er fem byer, i tillegg til klassikerne Roma og Paris, som kan gi en vitamininnsprøyting i mørket og kulda. 

Amsterdam

Den hollandske hovedstaden har 165 kanaler og en båttur gir et behagelig og romantisk perspektiv av byen. I Amsterdam finnes det mange sjarmerende områder og har et stort utvalg av hyggelige brune kneiper og bra restauranter og er et shopping eldorado.

Stikk gjerne innom blomstermarkedet eller gå deg vill i bydelen Jordaan. Et besøk på Rijksmuseum eller andre spennende severdigheter er et must.

Flybilletter til Amsterdam her…

Hotell i Amsterdam her…

Budapest

Helt siden steinalderen har det vært en eller annen  form for bebyggelse i Budapest. Byen var fra begynnelsen delt i to: Buda og Pest og har en heftig arkitektur med fantastiske romerske, gotiske samt tyrkiske innslag og eleven Donau som renner gjennom byen.

Et must for den som vil kombinere romantikk med sightseeing er å bestille en båttur med middag på Donau. Noe man også bør gjøre når man er i Budapest er å besøke et av termalbadene med naturlige varmekilder og blant de mest kjente er Gellert Bad.

Flybilletter til Budapest her…

Hotell i Budapest her…

Praha 

Den tsjekkiske hovedstaden er en turistmagnet og det er meget forståelig med tanke på hvor sjarmerende den er. Arkitekturen og bybildet i seg selv er nok til at man kjenner kjærligheten spirer.  Ta en tur på eleven som renner gjennom byen eller spaser over Karlsbroen som har en spennende historie og mange flotte statuer.

Flybilletter til Praha her…

Hotell i Praha her…

Wien

For de som ønsker litt pomp og prakt er Wien byen. Her finner du alt fra keiserlig arkitektur og barokk palass, flotte avenyer, verdens vakreste boulevard til roterende restaurant på 172 meter høyde. Få med deg et besøk i operahuset som er et klassiske landemerke. Byen har en fin atmosfære og det er mange trivelige områder. Denne byen innbyr til en romantisk weekend.

Flybilletter til Wien her…

Hotell i Wien her…

Gdansk

Det er en fryd å rusle rundt i gatene i Gdansk sentrum og beundre den flotte arkitekturen. Havneområdet i Gdansk er i dag blitt en turistmagnet med alle sine uterestauranter og fortauskafeer. Det er mange bra restauranter som er glimrende for en romantisk middag. Det er vel verdt å prøve spa-behandlinger som Polen er kjent for og dette til priser du bare kan smile av. Og du kan fly direkte til Gdansk fra mange byer i Norge.

Flybilletter til Gdansk her…

Hotell i Gdansk her…

Priseksempler pakkereise 3 netter. Du endrer enkelt avreisested, dato, reiselengde, hotell kategori etc etter du har klikket på «Se mer»

Amsterdam     netter     Se mer
Amsterdam     netter     Se mer
Budapest     netter     Se mer
Budapest     netter     Se mer
Praha     netter     Se mer
Praha     netter     Se mer
Wien     netter     Se mer
Wien     netter     Se mer
Gdansk     netter     Se mer
Gdansk     netter     Se mer