Søk reise
Skidestinasjoner Europa inkludert Sverige og Norge

Skidestinasjoner Europa inkludert Sverige og Norge

På tide å planlegge en skiferie snart? Det er mange spennende skidestinasjoner både i de mer hjemlige strøk og rundt om i Europa.  Om du vurderer en skiferie i Europa behøver det nødvendigvis ikke være så langt unna i tid eller så dyrt som man tror. Om du flyr direkte vil reisetiden til de fleste flyplassene være på ca 2 – 2,5 timer. Men det er også mulig at du kan spare litt ved å bytte fly underveis.

Vårt flysøk og hotellsøk sammenligner priser fra alle de store reiseaktørene slik at du alltid vil få den beste dealen. Her har vi laget en oversikt over de mest populære skidestinasjoner i Europa og Norden både med fly og hotell.

Oversikt skiferie

Flybilletter:

Geneve   Zurich   Munchen   Innsbruck
Salzburg   Milano   Barcelona (Andorra)

Kakow (Zakopane)  Trondheim (Åre)  Evenes (Narvik)

Hotell på skidestinasjoner:

Hotell i De sveitsiske alper
Hotell i De franske alper
Hotell i De østerrikske alper
Hotell i De italienske alper
Hotell i De tyske alper
Hotell i Andorra 
Hotell i Zakopane

Hotell i Åre   Hotell i Selen

Hotell i Trysil  Hotell i Hemsedal
Hotell på Geilo  Hotell på Stryn
Hotell på Hafjell/Øyer   Hotell på Kvitfjell

Hotell i Oppdal   Hotell i Narvik

Leiebil:

Søk leiebil alle reisemål her…

Du søker enkelt de datoene som passer for deg og du kommer deg enkelt videre til de fleste skidestinasjonene i Europa ved å leie bil eller reise med tog eller buss. Og det lønner seg å bestille leiebil på forhånd slik at det ikke dukker opp noen overraskelser og uforutsette utgifter underveis. Du sjekker enkelt i vårt leiebilsøk for best pris. Og før du reiser, sjekk ut nøye på forhånd både busstider og togtider om det er denne måten du velger å reise videre på slik at det passer best mulig inn med ankomsttid fly.

Høysesong for skiferie er perioden januar til mars både i Europa og Norden. NB! Du kan spare mye ved å være fleksibel på datoer.