Søk reise
Sol og storby i påsken – her er de billigste reisene

Sol og storby i påsken – her er de billigste reisene

Påsken er høysesong for storby- og sydenturer, men det er fremdeles ikke for sent å bestille en utenlandsferie. For rundt 2500 kroner kan du sikre deg en storbytur, mens du får en uke med sol og strand fra rundt 3500. Rimeligst er det til Mallorca, Algarvekysten, Gdansk og Berlin.

– Det er populært å reise utenlands i påskeferien, og mange bestiller ferien sin mange måneder i forveien. Heldigvis finnes det fremdeles noen ledige seter, og vi har funnet frem noen av de beste tilbudene akkurat nå, sier Ruth Elin Simonsen i Restplass.no.

Mallorca fra 3500 kroner 

Selv om det fremdeles er lavsesong, så har våren som regel kommet langt langs Middelhavskysten i midten av april, og det beste tipset til restplass.no for deg som ønsker litt sol, varme og strand i påsken er Mallorca.

– Både på Mallorca og langs den spanske solkysten kan du få fine sommerdager i april, og det er langt roligere enn i høysesong, fortsetter Simonsen. En ukes påskeferie på Mallorca koster fra 3500 for fly og hotell, og en  500-lapp mer hvis du vil til Alicante

Algarvekysten – mye for pengene

Portugal og Algarvekysten er et annet godt tips fra restplass.no. I følge Simonsen er Algarve kanskje det stedet du får mest for pengene i påskeuken om du er ute etter å kombinere påsken med litt strandliv.

– Bra hotell og bra priser er det som kjennetegner Algarvekysten i påskeuken. Akkurat nå får du en uke med fly og hotell fra rundt 4000. I tillegg er Portugal rimelig å leve i. Så her får du mye for pengene, mener Simonsen.

Påskeegg i storbyen

Våren er også høysesong for storbyreiser, og Barcelona er et perfekt valg for deg som vil kombinere storbyliv med sol og strand.

– Hit kommer du deg for rundt 4000 kroner for to netter på et firestjerners hotell, sier Ruth Elin. Amsterdam er også ett godt alternativ hvor du for omtrent samme pris får samme hotellstandard og to overnattinger, fly inkludert.

– Et annet alternativ er kulturbyen Berlin. Hit starter prisene også på rundt 2500 kroner for to netter på et firestjerners hotell og med fly inkludert. Hvis du har et stramt budsjett kan jeg anbefale Øst-Europa, for eksempel Krakow, Praha og Budapest. Det er ikke så mye rimeligere å reise hit, men feriepengene varer ekstra lenge når du skal shoppe, spise og drikke, tipser Simonsen.

Høysesong for lave priser

Ifølge Ruth Elin Simonsen fylles både fly og hotellene raskt de neste ukene, og det gjelder å være rask for å sikre seg de beste prisene.

– Dersom du ikke har mulighet til å reise nå, så er tipset mitt å reise i mai. Da synker prisene til et bunnivå, og du kan sikre deg en syden- eller storbytur til en brøkdel av det du betaler i høysesong, råder hun.

Beste priser til Mallorca

Mallorca     netter     Se mer
Mallorca     netter     Se mer
Mallorca     netter     Se mer

Beste priser til Algarvekysten

Algarvekysten     netter     Se mer
Algarvekysten     netter     Se mer
Algarvekysten     netter     Se mer

Beste priser til Barcelona

Barcelona     netter     Se mer
Barcelona     netter     Se mer

Beste priser til Amsterdam

Amsterdam     netter     Se mer
Amsterdam     netter     Se mer

Beste priser til Berlin

Berlin     netter     Se mer
Berlin     netter     Se mer

Beste priser til Gdansk

Gdansk     netter     Se mer
Gdansk     netter     Se mer