Søk reise
Solia - 4-stjerners all inclusive på Kanariøyene

Solia - 4-stjerners all inclusive på Kanariøyene

Reis til Gran Canaria eller nyheten La Palma nå i januar og få flyreise og én uke på 4-stjerners hotell med all inclusive for bare 3995,-

Det er bare 570 kroner pr dag, og da er både frokost, lunsj, middag og drikke inkludert!

Hotel Paradise Costa Taurito på Gran Canaria ligger i den hyggelige Tauritodalen. Du har gratis adgang til det store vannlandet som ligger ca. 200 meter fra hotellet, og her gjelder også all inclusive på alkoholfri drikke samt et utvalg av snacks. Mot et beskjedent beløp kan du få tilgang til et avskjermet område kun for voksne. Hotellet har også et eget basseng med solsenger og parasoller.

La Palma Princess Resort har Kanariøyenes største bassengområde, med hele 10 bassenger. Her bor du meget bra, med fantastisk utsikt til det store Atlanterhavet. Hotellet ligger rolig til helt sør på La Palma, på den aller mest solsikre delen av samtlige av Kanariøyene. Det store bassengområdet har godt med plass, og her finner du fort roen.

Bestill i dag – begrenset antall plasser!

Billigste fra pris, klikk «Se mer» nedenfor for å se alle priser

Hotel Paradise Costa Taurito     netter     Se mer
La Palma Princes     netter     Se mer

La Palma – Årest nyhet

La Palma kan du velge mellom fire reisemål, hvert med sitt særpreg. Los Cancajos ligger på øyas østside, i kort avstand til den meget vakre hovedstaden Santa Crux de La Palma. Her har Solia mange gode leilighetshoteller, og det er en fin lavastrand ved sjøen. La Palma Princess Resort er Solias flaggskip på La Palma, og det ligger i utkanten av byen Fuencaliente. Her bor blant annet alle som er med på en Solia Premiumtur til La Palma. Hotellet har hele 10 bassenger, og svært godt med plass. Utsikten mot det store, blå Atlanterhavet er formidabel!
I lille Puerto Nãos på øyas vestkyst er det en flott lavasandstrand, og hotel Sol La Palma byr på mye for pengene.

For den virkelig eksklusive ferien sjekker du inn på Hacienda de Abajo. Dette unike hotellet ligger i den lille byen Tazacorte, også på øyas vestkyst. Vi garanterer deg en uforglemmelig ferie på et hotell du ikke har sett maken til!

Uansett hvilken ferieform som passer for deg så sørger Solia for at du får mye for pengene. Ha en riktig god ferie!