Søk reise
Solia - Gran Canaria

Solia - Gran Canaria

Reis med Solia til Gran Canaria og bo på utvalgte hoteller vi vet du vil trives på! Med Solia kan du bo i alt fra enkle og praktiske leiligheter til Gran Canarias antagelig flotteste hotell, Radisson Blu Resort Gran Canaria i Patalavaca. De mest populære bostedene er Gloria Palace San Agustín og Gloria Palace Amadores. Begge hotellene gir deg optimal ferieglede og har alt du trenger for deilige dager langt unna norsk vinter og kalde dager.

Akkurat nå kan du gjøre et feriekupp i januar med Solia og få 1 uke med fly og hotell (3-solers leilighet ved Puerto Rico) for bare 2 595,-

Solia har lørdagsavganger fra Oslo med gode flytider, og du flyr med moderne Boeing 737-700-fly.

OBS! Du kan selvsagt velge dine egne søkekriterier etter du har klikket på VELG-knappene nedenfor, så får du det helt som du selv ønsker. Alle priser er per person. 

Tid for ferie med SOLIA

Gran Canaria     netter     Se mer
Gran Canaria     netter     Se mer
Gran Canaria     netter     Se mer
Gran Canaria     netter     Se mer

Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria er den tredje største øya og ligger lengst sør i arkipelet. Med sine ca. 815 000 innbyggere er den nummer to i befolkningsstørrelse. Hvert år strømmer et stort antall turister til øya. Hovedgrunnen til det er blant annet det behagelige og jevne klimaet som råder her året rundt.

Gran Canaria byr på et yrende mangfold av aktiviteter. Det kommer bare an på hvor lang tid du har satt av til ferie. Her kan du besøke et hektisk storbyliv med et variert kulturliv til små uberørte naturperler. Øya har en vakker og skogkledd (pinjetrær) fjellheim der det er tilrettelagt for fotturister med stier og løyper. Er du så heldig å være her i månedskiftet januar-februar får du med deg mandelblomstringen i tillegg.

Det er enkelt å leie bil, noe som anbefales for å oppdage de vakre omgivelsene. Dessuten er det lokale bussnettet godt utbygd. De ulike byene på øya har hver og en sitt eget særpreg og sin egen sjarm.

På den sydlige delen som også er den mest solrike, finner du de beste sandstrendene med et stort tilbud av ulike vannaktiviteter. Her ligger “småbyene” tett og det gjør at det er enkelt å reise mellom de ulike stedene med buss eller taxi.