Søk reise
Solia - Lanzarote

Solia - Lanzarote

Lanzarote har havnet litt i skyggen av Gran Canaria de siste årene, men er så visst ikke noe dårlig sted å legge ferien til! Der Gran Canaria ofte har svære hotellkomplekser, har Lanzarote skapt sin egen stil med lave, hvitmalte hus, karakteristiske vinduslemmer og en meget sjarmerende stil.

Hvis du har lyst på eksklusiv ferie kan du for eksempel reise til fasjonable Puerto Calero like utenfor Puerto del Carmen. Her ligger flotte Hotel Costa Calero, et lekkert og moderne hotell som tilbyr stor ferieglede. Priseksempel: 1 uke, avreise 2. mars fra Oslo kr 6395,- inkludert halvpensjon – spar 800,- pr person.

Lanzarote     netter     Se mer
Lanzarote     netter     Se mer
Lanzarote     netter     Se mer
Lanzarote     netter     Se mer

Lanzarote passer for alle

Lanzarote er en velbevart øy, med stilfulle bygninger og velholdt beplantning. Landskapet er sterkt preget av at Lanzarote er en vulkanøy. Bl.a fins det flere grotter og lavasletter. Besøker man nasjonalparken Timanfaya er det mange restauranter som tilbereder mat direkte i eller på det varme fjellet. Dersom man vil ta seg rundt på egenhånd i nasjonalparken kan man gjøre det til fots, eller hvorfor ikke leie en kamel?

Lanzarote tilbyr mange spennende utflukter, og vil man reise rundt på egen hånd så anbefales leiebil. I Costa Teguise fins det en 18-hulls golfbane, og mange bra strender for windsurfing. Lanzarote passer alle.

Nesten alltid sol!

Når du reiser til Lanzarote bor du bra, uansett reisemål. Utover dette byr øya på nesten 300 soldager i året, og har minst nedbør av Kanariøyene.

God tur!