Søk reise
Solia - Madeira og Kanariøyne på sitt beste om høsten og vinteren

Solia - Madeira og Kanariøyne på sitt beste om høsten og vinteren

Høsten og vinteren er kanskje den fineste tiden på Madeira. Temperaturen ligger på ca 25 grader på dagtid, og i sjøen kan du bade i temperaturer vi sjelden opplever i Norge.

Solia har lengst fartstid på Madeira av alle de norske charterselskapene, med godt over 10 års erfaring og det absolutt bredeste hotellutvalget. Uansett om du vil bo rimelig, luksuriøst, på en herregård i fjellene eller på et hotell ved sjøen eller i sentrum har vi noe å by deg.

Solia har dessuten meget erfarne reiseledere på Madeira, som gjerne bidrar med tips og råd om hvordan ferien din skal bli best mulig.

Bildet lenger ned på siden av Restaurant Doca do Cavacas er Madeira eldste fiskerestaurant. Rett nedenfor restauranten kan du bade i havet, eller gå gjennom en gangtunnel og ut på den flotte stranden Praia do Formosa.

Se under her for noen av Solia sine reiser til Madeira. Trykker du på velg vil du få opp et resultat av reiser hvor du selv kan legge inn dato og hotell standard.

Madeira høst

Madeira     netter     Se mer
Madeira     netter     Se mer
Madeira     netter     Se mer

Madeira vinter

Maderia     netter     Se mer

Value for money!

På Madeira har de fleste hotellene styrt unna all inclusive. Det er derfor et meget hyggelig liv i gatene og i sentrum av Funchal, og det er et meget stort antall spisesteder å velge blant, fra enkle fortauskaféer til gourmetrestauranter med stjerne i Michelinguiden. Prisnivået på Madeira er meget behagelig sammenlignet med norske priser.

I sentrum av hovedstaden er det masse bra shopping, og også her vil du oppleve av pengene rekker meget langt.