Søk reise
Solia - solreiser i vinter

Solia - solreiser i vinter

Kanariøyene lokker med begge deler i vinter! Reis til nordmenns favorittøy nummer én Gran Canaria eller prøv nyheten La Palma, den vakreste av Kanariøyene!  Med Solia bor du godt i populære områder som Maspalomas, Meloneras, Playa del Inglés og Puerto de Mogán på Gran Canaria. La Palma er en helt annerledes øy, med få turister og rolig tempo. Hit reiser du for store naturopplevelser og avkobling. Turmulighetene på La Palma er også uvanlig gode, med mer enn 200 mil merkede turstier.

 

Billigste fra pris, klikk «Se mer» nedenfor for å se alle priser

Maspalomas     netter     Se mer
Meloneras     netter     Se mer
Playa del Ingles     netter     Se mer
Puerto de Mogan     netter     Se mer
Los Cancajos     netter     Se mer
Santa Crux de La Palma     netter     Se mer
Puerto Naos     netter     Se mer
Tazacorte     netter     Se mer
Gran Canaria     netter     Se mer
La Palma     netter     Se mer

La Palma – Årest nyhet

La Palma kan du velge mellom fire reisemål, hvert med sitt særpreg. Los Cancajos ligger på øyas østside, i kort avstand til den meget vakre hovedstaden Santa Crux de La Palma. Her har Solia mange gode leilighetshoteller, og det er en fin lavastrand ved sjøen. La Palma Princess Resort er Solias flaggskip på La Palma, og det ligger i utkanten av byen Fuencaliente. Her bor blant annet alle som er med på en Solia Premiumtur til La Palma. Hotellet har hele 10 bassenger, og svært godt med plass. Utsikten mot det store, blå Atlanterhavet er formidabel!
I lille Puerto Nãos på øyas vestkyst er det en flott lavasandstrand, og hotel Sol La Palma byr på mye for pengene.

For den virkelig eksklusive ferien sjekker du inn på Hacienda de Abajo. Dette unike hotellet ligger i den lille byen Tazacorte, også på øyas vestkyst. Vi garanterer deg en uforglemmelig ferie på et hotell du ikke har sett maken til!

Uansett hvilken ferieform som passer for deg så sørger Solia for at du får mye for pengene. Ha en riktig god ferie!