Søk reise
Spania - Strandguide til Mallorca

Spania - Strandguide til Mallorca

  • Platja de Can Pere Antoni i Palma: Denne bystranden ligger kun en kort rusletur fra katedralen, ikke langt fra sjarmerende El Molinar. Perfekt for deg som ikke ønsker å ta bilen til stranden. Det er nok av spisesteder å velge mellom langs stranden.
  • San Elm i Andratx: Denne finkornete sandstranden ligger på en idyllisk odde. Lunsjtips; ta turen innom Cala Conils, kjent for sine skalldyrsretter. Her et det også et saltvannssvømmebasseng.
  • Playa de Ciudad Jardín i Palma: For deg som ikke ønsker å ligge som perler på en snor, anbefaler vi Ciudad Jardín, øst for Palma. Ovenfor den lange sandstranden kryr det av bra spisesteder, og den mest kjente er kanskje paella-restauranten El Bungalow ved vannet.
  • Cala Murta på Cap de Formentor: For deg som ønsker å dra på en dagsutflukt, anbefaler vi den lille steinstranden Cap de Formentor, omringet av krystallklart vann på den ene siden og furuskog på den andre siden. Husk å kjøpe mat til piknik på stranden i Pollença.
  • Es Trenc i Sa Rapita: På jakt etter milelang strand med kritthvit sand og gnistrende klart vann? Da er Es Trenc stranden for deg. Den minst folksomme delen av Es Trenc er den vestlige delen mellom Sa Rapita og Punta Plana. Ønsker du mer liv og røre, bør du velge Sa Rapita-stranden. Og for deg som liker vannsport, så er Cala Mayor stranden for deg.
  • Portals Nous mellom Cala Portals Nous og Punta de na Dina: En liten strand, nesten midt i byen, som er ikke så godt kjent. Den brukes mest av båtfolk og gjester av Puerto Portals yachtklubb.
  • Es Coll Baix i Alcúdia: Denne spektakulære, bortgjemte stranden ligger ved foten av en høyde hvor et vakttårn fra 1500-tallet ruver i landskapet. Det tar ca én time å gå hit fra Alcúdia, så båt er kanskje det beste alternativet.
  • Caleta de Frares i Pollença: Fra denne øde, steinete stranden, hvor sjøen minner om et svømmebasseng, har du den beste utsikten over solnedgangen.

Se komplett strandoversikt på øygruppen Balearene her

 

Les mer om Mallorca og hvordan du kan reise til denne flotte øya: her 

Pakkereiser til Mallorca

Mallorca     netter     Se mer
Mallorca     netter     Se mer
Mallorca     netter     Se mer
Mallorca     netter     Se mer