Søk reise
Opplev Spania og trendy storbyer

Opplev Spania og trendy storbyer

Denne artikkelen har gått ut på dato.

Hva med en storbyferie til én, eller flere, av Spanias mest trendy storbyer? Vet du hva Madrid, Málaga, Valencia, Barcelona, Sevilla, Alicante, Palma og Las Palmas har til felles? I alle disse byene finner du “det lille ekstra”.

Alt fra et fantastisk kulturliv til gastronomi i ypperste klasse, gode shoppingmuligheter og en herlig livsstil. Du kan lese mer om disse fantastiske byene lenger ned, etter konkurransen og informasjon om fly og hotell.

Delta og kanskje vinner du et reisegavekort verdi 25.000 kr til herlig spansk storby. Dette er en konkurranse i regi av restplass.no og Spanias Turistkontor. Lykke til!

Flybilletter spanske storbyer

Flybilletter AlicanteFlybilletter BarcelonaFlybilletter SevillaFlybilletter Las PalmasFlybilletter MadridFlybilletter MalagaFlybilletter PalmaFlybilletter Valencia

Hotellkupp spanske storbyer

Hotell i Barcelona – Hotell i Alicante – Hotell i Sevilla – Hotell i Las Palmas – Hotell i Madrid – Hotell i Malaga – Hotell i Palma – Hotell i Valencia

Trendy storbyer

Trendy Madrid som aldri sover og med et fantastisk kulturtilbud

Hva med en tur til Europas mest solrike og trendy hovedstad? Besøke museer i verdensklasse? Spise på en Michelin-restaurant? «Ir de tapeo» og spise hvert steds signaturtapas? Shopping? Da er Madrid byen for deg.
Flybilletter Madrid   Hotell i Madrid

Malaga – kultur, underholdning, fantastisk klima og livskvalitet

Kunstinteressert? Drømmer du om velværebehandlinger, avslappende dampbad og massasje? Og henge med superstjernene? Da er Málaga midt i blinken for deg.
Flybilletter Malaga   Hotell i Malaga

Valencia – det futuristiske og tradisjonsrike hånd i hånd ved Middelhavet

Byen fremstår som et herlig sammensurium av fortidens spor og futuristiske bygninger. Med gode shoppingmuligheter og nydelige bystrender ligger alt til rette for den perfekte storbyferie.
Flybilletter Valencia   Hotell i Valencia

Barcelona – den kosmopolitiske byen med utsøkt gastronomi

Barcelona bugner av unike opplevelser og herlige matopplevelser. Finn indre ro i middelalderbyens gater og eksklusive butikker.
Flybilletter Barcelona   Hotell i Barcelona

Idylliske pg flotte Sevilla

Sevilla – essensen av Andalucia

Drømmer du om å oppleve fyrrig flamenco på nært hold? Kjenne duften av appelsinblomst?  Eller besøke verdens største gotiske katedral? Da bør du ikke gå glipp av Sevilla.
Flybilletter Sevilla   Hotell i Sevilla

Palma – verdens minste storby

Lyst til å finne noe for enhver smak uten å bevege deg så langt? Da er Palma noe for deg.
Flybilletter Palma   Hotell i Palma

Alicante – en symfoni av smaker

200 soldager i året, den friske brisen fra Middelhavet, behagelige temperaturer året rundt og kultur- og matopplevelser av ypperste klasse… vil du gå glipp av det?
Flybilletter Alicante   Hotell i Alicante

Las Palmas – et miniatyrkontinent

Drømmer du om storbyliv, gode shoppingmuligheter, kunst- og matopplevelser i verdensklasse og avslutte dagen med en dukkert på stranden? Da er Las Palmas på Gran Canaria byen for deg.
Flybilletter Las Palmas   Hotell i Las Palmas