Søk reise
SunExpress flyr direkte til Izmir

SunExpress flyr direkte til Izmir

Nå kan du fly direkte fra Oslo til herlige Izmir med SunExpress. Det er avgang hver torsdag fra 9. juni og frem til oktober og priser fra behagelige 1.522,- tur/retur!

Litt om Izmir og den vestlige Middelhavskyst

Izmir er en flott og moderne storby med en superhyggelig strandpromenade, spennende shopping, mye kultur, opplevelser og ikke minst – du spiser godt! De fleste som reiser til Izmir leier bil for å oppleve flere av stedene langs kysten. Fantastiske Efesos er et must! Efesos er en gigantisk oldtidsby grunnlagt på 600-tallet f.kr og her fantes det f.eks et amfiteater med plass til 25.000 mennesker, et tempel med 127 søyler – en mektig opplevelse. Feriebyene Kusadasi og Cesme ligger ikke langt fra Izmir, og for de som virkelig vil oppleve et herlig sted, ta turen opp til sjarmerende og hyggelige Ayvalik.

SunExpress ble dannet i 1989 i et samarbeide mellom Turkish Airlines og Lufthansa, og har litt over 8 millioner passasjerer i året. Når du flyr med SunExpress, er ikke bare håndbagasje men også 1 stk bagasje på hele 30 kg til Izmir inkluderet i prisen!

Flybilletter bookes via Solfaktor, en av våre samarbeidspartnere. Det er ledig på avreiser i juni og i noen avganger i løpet av sommerferien, men utpå høsten er det mye ledig.

Bildene til høyre: 

Izmir er en superhyggelig by med en fantastisk strandpromenade. Her er byens berømte klokketårn ved Konak-torvet. I Izmir kan du også gjøre en god handel i bazaren, eller få en omgang massasje og bli skrubbet helt ren hvis du går i hamam – de berømte tyrkiske bad.

Ephesus er ikke et sted du bare kjører fort forbi, regn med å bruker minst et par timer. Det er en sterk opplevelse å forestille seg hvordan livet var her for 2000 år siden med butikker, badehus, templer og mennesker fra hele den kjente verden på den tiden. 

Hele kysten nord og sør for Izmir har de vakreste feriestedene, strender og flott natur. Lei  gjerne en bil og dra ut på eventyr. I Kusadasi og Cesme finner du alle moderne fasiliteter men du kan også finne din helt egen strand. 

Med SunExpress fra København