Søk reise
The Walk - er du klar for et lite eventyr i Irland?

The Walk - er du klar for et lite eventyr i Irland?

Denne artikkelen har gått ut på dato.

Opdatering 11/10: Vi takker for alle fine svar, og juryen er i full sving med å finne paret vi skal sende på eventyr til Irland. Følg med på denne siden og restplass.no på facebook!

Mvh The Walk-juryen

Dette er egentlig ikke en konkurranse men en invitasjon til å søke om å bli paret som restplass.no and Tourism Ireland sender på et lite eventyr i oktober eller november. Eksakt tidspunkt finner vi ut av sammen med det heldige vinnerparet. Juryen består av to personer fra restplass.no og Tourism Ireland. Paret som vinner flyr fra Oslo til Dublin og overnatter der. Deretter starter eventyret neste morgen og vil få tilsendt en e-post med byen og hotellet dere skal bo den natten – spørsmålet er hvordan dere komme dit? Med tog, buss, eller kanskje er det mer moro å gå en del av veien?

Eventyret varer i 4 dager, det vil si 3 netter i området rundt Dublin og underveis vil dere oppleve fantastiske landskap og små eventyr. Dere vil få tips til hva man kan oppleve underveis og dere rapporterer underveis om hva dere har opplevd, sammen med så mange gode bilder som mulig.

Det er en fordel med god fysisk form så dere uten problemer kan gå noen kilometer hver dag. Vi ser frem til noen fine bilder så et godt kamera eller mobilkamera er en fordel.

Vi bidrar med flyreise tur og retur, 3 overnattinger og tips til hva man kan oppleve underveis. Alle måltider er for egen regning – utenom frokost som er inkludert. Dere får ikke beskjed om eksakt reiserute før dere drar men vil være i nærheten av Dublin. Hvor langt dere skal hver dag blir en hemmelighet frem til da.

Sett  X ved et av svaralternativerne og du kan ikke svare feil. Skriv litt (ikke mye) om hvem dere er og fortell hvorfor vi skal sende nettopp dere ut på eventyr!

Send ditt svar senest 10. oktober og vi gleder oss til å høre fra dere.